Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 10:23, 03 mar 2013

Do góry
Haniu kochana, witam w nowej części i z przyjemnością oglądam radosne relacje z wiosny u ciebie
Działka prawie w Borach Tucholskich 10:22, 03 mar 2013

Do góry
dostał dobrego nawozu i biostymulatora (NN-od znajomych) i z zwykłego płaskiego zrobił się taki
-pełny i koronka na brzegach

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 10:20, 03 mar 2013

Do góry
buksiki - wszystkie jakie mam - ale mam

zeszłoroczne kształtowanie kulek itp. Ten ostatni widać lubi jednak fantazję
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 10:19, 03 mar 2013

Do góry
Witam w nowym wątku i tutaj też wklejam Hanię na powitanie

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 10:17, 03 mar 2013

Do góry
Dzień doberek - dzisiaj u mnie już nie tak wiosennie niestety ale nie zrażam się
Wczoraj było cudnie i nawet ten ból głowy nie zepsuł mi radości - zresztą niestety do dzisiaj nie przeszło ale dam radę.
Wkleję sobie jeszcze kilka zdjęć - w ogrodzie znalezione - choć to nic ciekawego za bardzo, ale co tam - zrobiłam to wkleję

hibiskus po zimie
Ogródek Hanusi po zimie 10:17, 03 mar 2013

Do góry
Haniu,

jesteś dla mnie bardzo ważna, cieszę się, że Cię osobiście poznałam.
Gratulacje tak wielkiej popularności wątku No i jeszcze śliczne podziękowania za wszystkie wiersze które tworzysz jak na zawołanie, tak po prostu

Sprawiasz tylu ludziom radość

Rododendronowy ogród II. 10:06, 03 mar 2013

Do góry
A ja Tobie zostawię mojego gościa Dzień wnuczkowy dzisiaj??
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:01, 03 mar 2013

Do góry
Wszystkim życzę miłej niedzieli... sorki, ale do Was już dziś nie zdążę

Bażant spaceruje u nas prawie już codziennie. Tylko płochliwy jest i trudno mu zrobić zdjęcia, no i ulubione miesce to mój ogródek bylinowy

Spotkanie Gardenia 2013 10:00, 03 mar 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)

Super donice czy moze wiecie jaki to producent?
Tu odpoczywam 10:00, 03 mar 2013

Do góry
Nadrobiłam zaległości... Piękna ta godecja Grażynko, zaraz sobie ją wygooglam
Miłej niedzieli życzę i trochę wiosny zostawiam - chociaż dzisiaj u mnie już mniej pieknie...
Liliowo i kolorowo:) 09:58, 03 mar 2013

Do góry
Marta7 napisał(a)

Danusiu liliowo,kolorowo i cyniowo-po prostu pięknie !

Danusiu powiedz mi jak CI się uchował taki kawał pustego miejsca ! jestem w szoku,nie spodziewalam się tego po Tobie!
Jeśli chodzi o projekt,to ja nie zabardzo-ale takie moje wzmianki:
-rododendrony kupuje większe okazy-wtedy mi się pięknie mają .(małych nie umiałam wychować)
-polecam azalie białą-Persil,różową-Raimunde,pomarańczową-Gibraltar-pomimo częstego mojego zaniedbywania nic sobie z tego nie robiły.

A na koniec o tym najpiękniejszym,najcudowniejszym Twoim kwiatuszku-jakby się chciało jego wycałować,przytulić-oj jak ja Ci zazdroszczę-zrób to też ode mnie !

Marta ta przestrzen to sprawia wolna dzialka juz u sasiada nawiasem mowiac sasiadka jest z bliskich Twoich okolic Mam tam posadzony rzad sosen,ktore po wielu latach zaczely coraz bardziej od dolu usychac jak to sosny no i jesienia powycinałam z kolezanka je od dołu no i teraz tak sie zrobilo, zrobie zdjecie z innej perspektywy bo tego nie widac ze z boku jest dom i dosyc waskie jest przejscie z boku. A co do mojego" najcudowniejszego kwiatuszka" to mowisz i masz ale caluski mogę tylko wirtualnie dac bo "kwiatuszek aniołeczek" Amelka mieszka 250km od nas a azalie zapisałam dzieki

[/quot
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 09:55, 03 mar 2013

Do góry
Tyle wiadomości z moich włości.
Róże przezimowały wszystkie, zobaczymy jak zniosą wiosenne wahania temperatur między dniem i nocą. Gości dwunożnych w zimie nie miałam. Sarny były, ale chyba tylko jedna, bo śladów za dużo nie ma.
Ale szkodę to mi jednak wyrządziła, obgryzła moja azalkę i kawałek hortensji. W podziękowaniu i przepraszając zostawiła jednak trochę nawozu. A niech tam! Azalka odbije, tylko żal, że to już kolejny raz dostaje po gałęziach ta sama. Chyba ją przesadzę w inne miejsce.

Wszystkiego najlepszego w nowym sezonie ogrodowym w Waszych ogrodach!

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 09:47, 03 mar 2013

Do góry
No i przebiśniegi u Hanusi już kwitną!

A tak moje trawiaste miejsce wygląda po zimie.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 09:45, 03 mar 2013

Do góry
Witaj Haniu
Skoro furtka szeroko otwarta to pozwoliłam sobie wejść i rozgościć się u Ciebie. Jeśli nie masz nic przeciwko to z przyjemnością popodglądam kolejny sezon Twojego zielonego serialu Wszystkiego wiosennego życzę

Edytowanko:

znalazłam wreszcie w moim mocno przetrzebionym archiwum kwiatucha

dla Ciebie Haniu na miłą kontynuację

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 09:45, 03 mar 2013

Do góry
Kępka ciemiernika żyje i nawet kilka kwiatków ma.

Azalie japońskie zimę przetrwały. Pogubiły co prawda wiele listków,ale okrywane nie były, i wsadzane w grunt były jesienią. Myślę ,że jest dobrze.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 09:43, 03 mar 2013

Do góry
Melduję się Haniu i cieszę się że tworzysz dalszą historię. Pozdrawiam i samych sukcesów.

W Gąszczu u Tess 09:43, 03 mar 2013

Do góry
Nie pokazałam wczoraj oznak wiosny na moich małych ciskach, co to mają z nich kule być.
Pąk na pąku.
Ale tylko te mają pąki, fastigata jeszcze śpi

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 09:41, 03 mar 2013

Do góry
Witaj Haniu

Przyniosłam kwiatki na przywitanie w nowym wątku Najlepszego Kochana

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 09:37, 03 mar 2013

Do góry
Niezawodne ranniki już cieszą swym kolorem.Tej wiosny przebiły w swym kwitnieniu nawet gruzińskie pierwiosnki. Tamte ledwie zbierają się w sobie i gdzie nie gdzie pokazują kolorek.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 09:33, 03 mar 2013

Do góry
Na taki widok muszę jeszcze poczekać z tydzień. Dopiero zeszedł śnieg, a w niektórych miejscach jeszcze leży.
Ziemia odmarzła dopiero na 5 cm. Kopać nie ma możliwości. Wizyta pierwsza w tym sezonie skończyła się na oglądaniu, spaleniu nagromadzonych z jesieni suchych badyli, i sporządzeniu rachunku strat i potrzeb.
Krokusy niezawodne! Ale im brakuje jeszcze słoneczka, którego u nas na Pomorzu było jak na lekarstwo.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies