Jakie miłe odwiedziny Haniu
U mnie są posadzone na skarpie przed domem, często tam plewię. Jeżeli były takie krokusikowe trawki, to bankowo je wyrwałam...teraz będę na nie zwracać uwagę...do głowy mi absolutnie nie przyszło, że one mogą się rozsiewać
Wszyscy pałaszowali aż uszy się nam trzęsły
Zdjęcia pozowane: Ania Studio, Gabisia, Noemi, Wieloszka, Kwiatholandii, Gaby3003
Stoją u góry: Aga PE, Magda70, Irenka z Miłkowa, Enya, Gunia, Kondzio
Trudny wybór z karty Wieloszki i Anity (Enya)
Gabi zza karty a Noemi już przygotowana
Aga PE i Magda70 (zdążyła schować język)
Miałam zrobić zdjęcie napojów ... tylko dlaczego ucięłam dziewczyny
Zdążyłam obejść tylko 3 hale..... nogi weszły mi w ..... i byłam przeszcześliwa, że spotkamy się w Werandzie. Moniko (Kwiatholandii) pomysł był świetny, dziękujemy!!!
Ogrzewany ogród zimowy w Werandzie
Na schodach rośliny, wkoło kosodrzewiny
Ozdroby pod sufitem. Siedziałyśmy na werandzie i mogłysmy je podziwiać z bliska
Gabisia (Wrocłąw) i Gunia (Poznań)
Irenka wącha oczar - naprawdę pachnie
Czub Kondzia Ani deszcz, ani śnieg, ani powitania z dziewcyznami go nie zniszczyły
I metamorfoza (czyżby ogrodwiskowa) Agi PE- bosko!!!!
Przyłapaliśmy Maję na kręceniu materiału do Maji w ogrodzie - będzie o donicach Lindesberg, które są wykoanane z materiału tak lekkiego jak styropian
Maja jest przesympatyczna. Cierpliwie zrobiła sobie zdjęcie z tym wrzeszczącym towarzystwem z ogrodowiska
Maju kofamy
Od marca dwa odcinki premierowe Maji - w soboty i niedziele !
Hanuś..deszcz u nas dziś pada, ale polecę zajrzeć do Twoich krokusików Zdecydowanie najładniejsza łączka krokusowa z wszystkich oglądanych na forum to jest Twoja Prawdziwe, gęste łany, prawdziwych tradycyjnych krokusów ... buźka za fotki
Hanuś..deszcz u nas dziś pada, ale polecę zajrzeć do Twoich krokusików Zdecydowanie najładniejsza łączka krokusowa z wszystkich oglądanych na forum to jest Twoja Prawdziwe, gęste łany, prawdziwych tradycyjnych krokusów ... buźka za fotki
Ewa..... właśnie coś takiego mi się by nadało To też grab?? Czy buk? Czy co???
Wąsko, gęsto i wysokość się kontroluje... Dokładnie to mi się podoba Lub cisy, ale to już ..... pisałam..