Aniu dziękuję za sasankę, bardzo je lubię, ale w tamtym roku wyginęła mi niebieska, bardzo żałowałam.
Będę czekać razem z Tobą na kwitnienie Twoich hortensji, bo to piękne i szlachetne rośliny.
Róże kupuję w szkółce róż, nie wiem czy to pod Pszczynę należy, my mówimy, że w Pszczynie
Jak chcesz wiedzieć dokładnie gdzie, to przypomnij się później, M spytam i Ci napiszę. Ja jestem okropna, jeżeli chodzi o orientację w terenie
Kupowałam u nich dużo róż, jestem zadowolona. Zdrowe, dorodne sadzonki! W tamtym roku wielkokwiatowe po 20 zł.
Aniu Ta czarna krecha to nowa rabata (będzie), ta sraczkowata to miałby być ten murek. Nie wiem jak to łagodnie zrobić, to zaczynanie się i kończenie tego sraczkowatego
Dzięki Haniu będę podglądać choć kolory.wiwm że Klamber robił piękne zdjęcia i też wysłałam zapytajnik czy mogę .Fajnie że jesteście i zawsze na was można liczyć Pozdrawiam wszystkich
To jeden z moich obrazów więcej nie pokażę bo to nie miejsce .Malowałam go chyba na początku z 15 razy To dla wszystkich pomagających Moje ukochane chodowane brateczki
Zbysiu, twój berberys ma wszystkie żywopłoty pod sobą... wymiata Jednak berberys jest ładny jak jest taki dość luźny w pokroju, a na taki nie mam tam miejsca.. Mocno cięty jest już brzydki...widzę, bo po drodze mam żywopłot mocno cięty z berberysów.. Poza tym nie chcę niczego co kłuje...
Berberysów trochę mam w ogrodzie
Myślałam nad jakimś wąskim i strzelistym w pokroju... by potem ciąć tylko górę.... ale ... wystarczą mi te co mam i róże.. pielenie przy tym koszmar... Jak po walce ze stadem dzikich kotów ....