Karol też sadzi kwiatki. Wykopał z trawnika stokrotki, ale stwierdził, że dołki zasypał ziemią.... niech mu będzie, może kiedyś też chciał w ogrodzie robić
Wstępnie mam zareserwowane 120 szt. tuji aureospicata wys.130-150 cm. Sadzić będziemy jako żywopłot razem z świerkami serbskimi ( 140szt) na przemian dopiero w połowie maja . Dość póżno ale nie mamy wyboru. Na początku maja będziemy robić przyłącze wody, która jest nam niezbędna do podlewania drzewek.
Dzisiaj dostałam zdjęcie ze szkółki przedstawiające tuje zarezerwowane dla mnie. Bardzo proszę o opinię.
Przebiegłam dziś przez ogród z aparatem,bo wiosna tak zasuwa, że nie zdążę zdjęc porobić i nacieszyć się roślinkami.
Nie było zawilców, są zawilce. I tak jest ze wszystkim. Pojawiają się kwiaty w ciągu paru chwil.
Kasiu te gołębie zadziwiają mnie . W mieście chodzą między ludzmi i zakładaja gniazda a na wsi sa tak bojaźliwe ze zdjecie im zrobic to sztuka. Bardzo chętnie bedę za pomocą Twoich zdjęc obserwowac co sie będzie w gnieździe działo.Dzięki.