Ale masz ładną wiosenkę A ja ostatnio tak się staram wykorzystać czas do pracy że nawet nie widzę co już kwitnie... Na pewno jednak nie mam tulipanków jeszcze, hiacynty też dopiero wyłążą... ale dzisiaj chyba widziałam fiołeczki... i prymulki... musze jutro przejść sie po ogrodzie z aparatem bo jeszcze przegapię se wiosnę co nie daj boże
Dzisiaj przesadzałam żurawki - dwie największe podzieliłam - jestem ciekawa czy mi się przyjmą...posadzilam lilie... a jutro ma padać u mnie ponoć.... żałuję bo jeszcze mi tyle zostało do zrobienia...
Ciekawa jestem jakie hortensje bukietowe wybierzesz...
Aniu,ja codziennie klikam zdjęcia,bo niektóre kwiatki szybko przekwitają,a na zdjęciu kwitną i kwitną....
A żurawka napewno Ci się przyjmnie,jest to łatwa do uprawy roślinka
A hortensje wszystkie mi się podobają,ale mam już kupione 2 Limki,więc może jeszcze dokupię i będzie jak znalazł
Aniu a Tobie jakie się podobają ?
Agatko znowu Cię ściąglam myślami
Mnie też podoba się ta kompozycja,tylko jeszcze trzeba dopasować ją do mojej dzialeczki a to już trudniejsza sprawa Tam na środku jest iglak i figurka i pergola i obok schodow też coś trzeba posadzić.
No ale roślinki sprzedają cały rok,więc tragedii nie ma
Marta - mnie to się podobały niemal wszystkie jak zaczęłam szukać czegoś do siebie... Niestety na razie nie mam żadnej. Szukałam czegoś mniejszego - Podobał mi się Silver Dolar, oraz Sundae Fraise oraz Bobo (ale to z tych mniejszych), bardzo mi się też spodobał Magical Moonlight (Asia z Wyżełkowa szukała pamiętam i chyba kupiła - możesz jej zapytać), Polar Bear i Vanille Fraise, no i oczywiście Limki ale te już masz. To tak jak już musiałam sobie coś powybierać Szukałam tutaj http://www.kurowski.pl/pl/katalog.php?action=lisciaste&roslina=890&zdjecieID=3&nazwy=2 - pod "hortensje bukietowe" i czytalam o każdej albo zaglądałam tutaj http://www.futuregardens.pl/hortensja-bukietowa-renhy-vanille-fraise.html, albo leciałam do Zbyszka z Prawie Borów Tucholskich pytać co sądzi bo on w swoim ogrodzie to chyba wszystko ma
Mnie sie bardzo podoba jak się kwiaty hortensji przebarwiają... niektórzy wolą inaczej Kwestia gustu Będę zaglądać jak Ci idzie Buziaki i dobrej nocy