Oj - ja mam nadzieję, ze to naprawdę ostatnie podrygi zimy bo mam niedosyt ZIELONEGO! Już nie mogę się doczekać widoku zielonej trawy i świezych pączków ! Póki co zieleń wprowadzam do domu i tu też cieszy każdy nowy listek Wykonane przez męża lęgowe budki też pomalowałam na zielono
Urodzinowe róże dla mojej córci tez są w lekko limonkowym odcieniu, gdyby nie to wczorajsze przyjęcie to bym się z Wami na Gardenii bawiła a tak muszę się zadowolić zdjęciami
Aniu, co za widok!!!!! Dzisiaj to po prostu okropnie, szaro, buro i do d.....
Nawet M wysłałam z Misią na spacer.
Pięknie pewnie u ciebie wiosną, tyle kwitnących drzew owocowych.
Zamierzam zamówić mix host i kilka jeżówek przez internet. Sprzedawczyni miła bardzo i napisała mi, że będą kopane z ziemi, jak odmarznie i bedą wysyłali w marcu jakoś
Czy to dobry pomysł wogóle?
Dziewczyny super wątek
ja marzę o takich skrzyniach a tu cały wątek i instrukcje
Super!
Ja wymarzyłam sobie takie skrzynie jak u Gabrieli:
doradzcie proszę czy ziemia powinna być mniej więcej równo z bokami skrzyni czy jak na poprzednich zdjęciach (mam na myśli m.in. fotkę Danusi - skrzynia z ogórkami ) gdzie ziemia jest zdecydowanie niżej krawędzi skrzyni?
Wlasnie wrocilismy z targow bylam jeszcze raz bo M tez chcial zobaczyc . Dzis duzo lepiej sie ogladalo no i w koncu mozna bylo cos kupic . Dalismy sie nawet namowic na male roslinki
Sosnica japonska