Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 23:44, 16 kwi 2013

jakby u nas ciepło było to ja bym w ogóle z ogrodu nie wychodziła
Milka 17:53, 17 kwi 2013

Agatka, ty nie strasz zimnem, bo ja prawie w letnim stroju się wybieram, jakby co naruszę garderobę
żonkil spisał się na medal, cudny i do tego pachnie chyba?

pozostałe objawy wiosny, jak i u nas, ale drzewa owocowe u nas śpią, za to temperatura koło 20 i więcej, teraz ciut chłodniej;
co do zdjęć, wyszły ładne i obie czaimy się na lustrzankę i nie dziwię się wcale, że ogród, to teraz twoje wymarzone miejsce
Anita1978 18:05, 17 kwi 2013

Widzę, że wiosna u ciebie pełną parą !!! U mnie też pogoda super, ale ja się przeziębiłam i nic nie mogę zrobić...zwariować można !!!!
JulkAd 12:12, 18 kwi 2013

Agatko u nas dzisiaj prawie upał...no i w końcu też rośliny zaczynają ruszać...hosty też mają małe kiełki, ale u mnie rewolucja w ogrodzie i nie mam czasu zdjęć nawet zrobić
agata_chrosc... 12:43, 18 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Agatka, ty nie strasz zimnem, bo ja prawie w letnim stroju się wybieram, jakby co naruszę garderobę
żonkil spisał się na medal, cudny i do tego pachnie chyba?

pozostałe objawy wiosny, jak i u nas, ale drzewa owocowe u nas śpią, za to temperatura koło 20 i więcej, teraz ciut chłodniej;
co do zdjęć, wyszły ładne i obie czaimy się na lustrzankę i nie dziwię się wcale, że ogród, to teraz twoje wymarzone miejsce

a u nas raz ciepło (wczoraj na przykład) raz chłodniej - dziś temperatura niższa bardzo silny wiatr. Ale wszystko kwitnie na potęgę
agata_chrosc... 12:44, 18 kwi 2013

Anita1978 napisał(a)
Widzę, że wiosna u ciebie pełną parą !!! U mnie też pogoda super, ale ja się przeziębiłam i nic nie mogę zrobić...zwariować można !!!!

tak to wiosną bywa - pierwsz e ciepłe dni a człowieka przeziębienie dopada. Moja Tessa właśnie zwalcza ostatnie (mam nadzieję) objawy. Kuruj się Anita i leć do ogródka
agata_chrosc... 12:44, 18 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Agatko u nas dzisiaj prawie upał...no i w końcu też rośliny zaczynają ruszać...hosty też mają małe kiełki, ale u mnie rewolucja w ogrodzie i nie mam czasu zdjęć nawet zrobić

oj to musze wpaść chociaz poczytać o tej rewolucji
agata_chrosc... 12:48, 18 kwi 2013

a tu na zachętę dla wszystkich wybierających się do Holandii. To dopiero początek szaleństwa, ale juz można na czymś oko zawiesić

Milka 12:49, 18 kwi 2013

zawiesiłam oba i nie mogę oderwać
agata_chrosc... 13:54, 18 kwi 2013

he he , Irenka , codziennie cos nowego się pokazuje więc kto wie co jeszcze będzie do oglądania. Jedno jest pewne - jesli u mnie juz mniej więcej ruszyło, to w Keukenhof jets już bardzo kolorowo