Magnolia, ależ męcz mnie, dręcz mnie, katuj, ja wybaczę wszystko Ci jak bratu... że zacytuję klasyka )))
Myslałam o deskach! Optymistycznie puściłam na niego wiciokrzew zimozielony. Tu rozpięty na 'stelażu' z rzemyków
Na tym zdjęciu jeszcze jest maliniak. Wiciokrzew nieco zasłonił urodę betonowego słupa, ale to jeszcze potrwa. Może rzeczywiście odkręcę te pnącza na trochę i założę dechy.
Do tych berberysów co już są, dojdą tylko niskie, takie w formie kul - Bagatelle, one są ciemno czerwone.
Z tą imperata też myslałam by je przed kannami posadzić, pasem od rogu, do rogu z przodu.
Floksy są wiechowate, ZA DUŻEEE!!!
Zamienię je miejscami z trzykrotką.
Ok , wklejam dzis zrobilam zdjęcia...coś mam nieciekawe przeczucia..
To są ujecia z kilku stron. dzisiaj jeszcze go docinałam i byc może tylko dla wprawy w cieciu
Czekam Danusiu naTwój głos.
Nie no pokaz będzie niesamowity, bardzo dorodnie cebulowe wzrastają pięknie. Czekam szczególnie na czosnki, mam nadzieję,że będą akurat gotowe na moją wizytację, o masz ja już muszę zacząć myśleć o pakowaniu! ; )
Aguś miedzy tują na pniu a tym cisem przy samym tarasie zostało jakies 1,5 metra ,o ten odcinek mi chodzi
Musze sprawdzić co napisałam wcześniej
Myślałam albo jeszcze jedna niższa tuję na pniu ,albo jakaś niska odmiana hortensji a może Rh
albo co ...????