Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 10:34, 11 kwi 2013

Kasiu a to mała sadzonka fuksji dla Ciebie zanim po nią wpadniesz podrośnie jeszcze
Debra 12:04, 11 kwi 2013

No hortensje rosną wspaniale, czyli żadne suchulce z nich były, tylko świetne rosliny. Super.
kitek81 15:01, 11 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Kasiu a to mała sadzonka fuksji dla Ciebie zanim po nią wpadniesz podrośnie jeszcze

Dzięki kochana, jesteś wspaniała ulubiony kwiatek mojego sp. Taty!
Jak tak dalej pójdzie to ja do Ciebie z przyczepka będę musiała pojechać
Ewa4 21:18, 11 kwi 2013

kitek81 napisał(a)

Dzięki kochana, jesteś wspaniała ulubiony kwiatek mojego sp. Taty!
Jak tak dalej pójdzie to ja do Ciebie z przyczepka będę musiała pojechać

Upchamy do kufra.Chciałam Ci ukorzenić fikusa ale kupiłas chyba w obi ale za to wczoraj zerwałam Ci fikusa Benjaminka zielono-białego stoi w wodzie bo zielonego to pewnie masz ?Napisz mi na priv jakie masz kwiaty w domu to może jakąś wymiankę zrobimy.Nie mam za dużo bo tak jakoś zajełam się ogrodem a w domu tylko te co się z nimi wprowadziłam ale coś jest.
renatamama3 21:33, 11 kwi 2013

Pokazuj co tam zrobiłaś w ogrodzie.
Sabinka 21:48, 11 kwi 2013

I ja witam sie u Ciebie! WOW jaki piekny dom! Wspanialy teren!

SUPER!
Gratulacje!
Ewa4 22:11, 11 kwi 2013

Sabinka napisał(a)
I ja witam sie u Ciebie! WOW jaki piekny dom! Wspanialy teren!

SUPER!
Gratulacje!

Witaj Sabinko.dzięki za miłe słowa dom hmm duzo bym w nim zmieniła gdybym budowała jeszcze raz ale to chyba większość z nas tak ma a działka spora tylko że glina i już zaczynam robić jak woda stoi bo jak przeschnie to juz nie skopie a mam sporo planów ale nie wiem jak moje konto to wytrzyma .Pozdrawiam .
Ewa4 23:32, 11 kwi 2013

renatamama3 napisał(a)
Pokazuj co tam zrobiłaś w ogrodzie.

Renatko tylko skarpę robię przy tarasie bo kopałam miesiąc temu i trzeba coś z tymi kępami trawy przekopanej zrobić bo dalej był śnieg a wogóle to deszcz pada i śnieg mi ginie ale fajnie bo jakoś ta biel na trawniku mi się opatrzyła.
kitek81 23:47, 11 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

Upchamy do kufra.Chciałam Ci ukorzenić fikusa ale kupiłas chyba w obi ale za to wczoraj zerwałam Ci fikusa Benjaminka zielono-białego stoi w wodzie bo zielonego to pewnie masz ?Napisz mi na priv jakie masz kwiaty w domu to może jakąś wymiankę zrobimy.Nie mam za dużo bo tak jakoś zajełam się ogrodem a w domu tylko te co się z nimi wprowadziłam ale coś jest.

nie w obi, a w biedrze dużo tańsze są za fikusa tego większego dałam 11 zł, a za beniaminka-bonsai 8zł
a beniaminki muszę sobie nawet też zerwać do ukorzenienia, bo facet co nam robi schody to powiedział, że te 2 największe mi zabierze i przez to mniej za schody weźmie
teraz też ukorzeniam sobie fiołki afrykańskie, ale na razie jeszcze za krótko i nie widzę jeszcze nowych listków! no ale może później Wy się wybierzecie do nas to pewnie do tego czasu już będą jeszcze mam takiego fajnego kwiatka nie wiem jak się nazywa, kupiłam go za 5 zł, ale ładnie się rozrasta, muszę go przesadzić i wyjdzie mi pare sadzonek, to też Ci mogę dać, jak chcesz-tak wygląda, tu mam go razem z prymulkami:

a tak wygląda sam:

i zastanawiam się nad azalią, tą co mam w domu, bo ona już przekwitła i puszcza ładne gałązki i tak się zastanawiam, czy ich nie oderwać i nie spróbować ukorzenić?!
iwonaj 13:17, 12 kwi 2013

Ewusiu udany zakup, hortensje ładnie puściły ci listki tylko czekać aż zakwitnę. Ja osobiście boję się kupować roślin bez liści bo nie wiem czy je wypuszczą różnie z tym bywa.