Na Sportifie słucham Domenica Modugno, fajnie sobie przypomnieć jak śpiewa, no i odechciało mi się spać farbownik cleome
powojnik mandżurski nareszcie ruszył jednym nasionkiem
kosmosy wychodzą
martagon Red
wcale nie spałam wsadziłam do ziemi 6 patyków od pelargonii i róże te co miałam ostatnio w wazonie wysiałam szałwię trzykolorową czy jak ona się tam nazywa, gilenie co dostałam z Anglii nasionka i obfociłam sadzonki
Będzie dobrze.. musi być dobrze.... i wiosna i reszta......
Idę spać.... i tak sobie godzinne wczasy zrobiłam..
Zostawiam narcyzkowo >... kolorowo///// czyli kolory jajeczne
O rany jaki śliczny okaz Mogłaś sobie popatrzeć na niego dłużej ,jakie szczęscie że nic sobie nie zrobił Jadły kosy proso? Te moje to strasznie wybredne ale mięso lubią to im teraz podtykam no i ten ryz gotowany też uwielbiają.
O rany jaki śliczny okaz Mogłaś sobie popatrzeć na niego dłużej ,jakie szczęscie że nic sobie nie zrobił Jadły kosy proso? Te moje to strasznie wybredne ale mięso lubią to im teraz podtykam no i ten ryz gotowany też uwielbiają.
Twój M ma coraz więcej zdobycznych trofeów. Piękne zdjęcie. Ciekawe co bedzie następne Ja jednak myslę że wcześniej coś już upolował, popatrz na jego brzuch. one tak lubią po jedzeniu posiedziec i potrawic , widziałam to u siebie..Pozdrawiam .