Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

Elfik 16:45, 31 mar 2013

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i dziekuję za życzenia i pamięć... Bardzo mi ulżyło, że Danusia rozwiązała nam wszystkim problem "życzeniowy", więc tym samym przepraszam tych, do których nie zdążyłam indywidualnie........
Nie wiem, jak ocenić te Święta, bo są jeszcze w trakcie, ale ja przed śniadaniem wielkanocnym miałam tak:

Nie wychylałabym nawet nosa, ale jak goście mieli wejść?
AniaDS 14:01, 03 kwi 2013

No tak, widok jak i u mnie za oknem
Milka 17:21, 03 kwi 2013

No widoki gorsze jak w grudniu były!
Mam nadzieję, że jest lepiej

Eluś, wg ciebie cleome jak długo wschodzi, posiałam 18 i nic;(
Elfik 19:32, 03 kwi 2013

Aniu - jeszcze troszkę, i zobaczysz, że będzie ładniej
Miluśka - jest lepiej, bo pług nas odśnieżył... Biegnę do Ciebie....
EPODLAS 22:03, 03 kwi 2013

Elfiku, widzę i u ciebie masę śniegu. Więc tym razem sprawiedliwie nas zasypało i wszyscy jednym wielkim hurem błagamy o wiosnę. Pozdrwiam.
kaisog1 22:18, 03 kwi 2013

Eluniu dechy trzeba było rzucić A swoja drogą to na prawdę nie pamiętam aby w Wielkanoc śnieg leżał i to w takiej ilości....
jotka 22:22, 03 kwi 2013

Elfik napisał(a)
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i dziekuję za życzenia i pamięć... Bardzo mi ulżyło, że Danusia rozwiązała nam wszystkim problem "życzeniowy", więc tym samym przepraszam tych, do których nie zdążyłam indywidualnie........
Nie wiem, jak ocenić te Święta, bo są jeszcze w trakcie, ale ja przed śniadaniem wielkanocnym miałam tak:

Nie wychylałabym nawet nosa, ale jak goście mieli wejść?

Elu, od znajomych słyszę, że ćwiczą i zażywają ruchu PO świętach, a Ty widzę profilaktycznie PRZED Kruszynko

barbara_kraj... 22:25, 03 kwi 2013

Eluśka, Ty z tym odśnieżaniem uważaj! Kręgosłup szanuj! Przeczekaj, słońce wszystko stopi. Widzialaś prognozy długoterminowe? W przyszłym tygodniu prawie lato ma być
an_tre 22:27, 03 kwi 2013

Elu poodgarniałaś ale i tak pewnie w święta ci dosypał ale ruch na świeżym powietrzu bezcenny pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Yen 23:23, 04 kwi 2013

Elu, bardzo dawno nie było mnie na forum, ale już się stęskniłam za Wszystkimi. Nie wiem kiedy zdążę wszystko pooglądać, ale od czegoś trzeba zacząć. Gratulacje z okazji kolejnej setki.
Zima w pełni ale mam nadzieję, że już zaraz będzie temu koniec. Wczoraj zakopałam się na podjeździe, dobrze, że miałam odsypany popiół z kominka ( miał być na rabatki) i trochę obcinanych jesienią gałęzi, bo trzeba by było wzywać jakąś pomoc. W załączeniu zdjęcia z "Dyngusa "
Moje dziecko szuka łopaty do odśnieżania!

Na wielkanocnym spacerze !
Pozdrawiam ciepło!