Widzę ze przesyłka została wysłana i bardzo dziękuję ale trzeba gdzieś reklamowac bo nie dotarła do mnie. Siostra jest w Warszawie i mówi że sypie snieg a u mnie ani jednego płatka.Chyba komuś po drodze spodobał się mój śnieg a może przewoźnik?????i to jest bardziej prawdopodobne.
Podoba mi się pomysł z tą przedłużoną rabatą zamiast wiaty... Tylko rodzice muszą sie zgodzić na rozebranie - ale tu można by już posadzić trochę roślinek i zazielenić
Ania pisała, że z funduszami krucho - kostka jednak chyba trochę kosztuje
A może trochę powiększyć ten trawniczek w stronę domu - pod te schodki - a ułożyć na nim ścieżkę do chodzenia "suchą nogą" ? wyobraźnia u mnie kiepska, ale tak mi się pomyślało. Ścieżka mogłaby być z kamienia albo np. z kostki ale takiej wielkości chodnikowej tylko gładkie (pokazałabym o co mi chodzi ale mi przysypało Moment - mam takie zdjęcie (już na ogrodowisku) gdzie ciut widać... mało no ale cuś...
taka zwykła ale nie wygląda źle. Może taką dałoby się wyłożyć plac. Tak na przykład - to tylko takie luźne pomysły, może któryś się przyda choć ciut. Pozdrawiam
Bukiet to Amber Queen.
Dr. J. jest w słońcu, z czasem może urośnie dla niego cień
Louis w słońcu, tak lubi
Mówisz zapach.... jedną mam posadzoną przy ganku tak aby siedzieć w fotelu i napawać się jej wonią