Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 22:59, 23 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Oj Martuś u mnie już teraz jest prawie -10 a co bedzie do rana? i u mnie nie ma sniegu( koszmar z ta pogoda no ale nic nie zrobimy a probnozy sa niezbyt obiecujace a Ty masz czosnki ozdobne?

Danusia u nas już -17 co mogłam jeszcze do poludnia poprzykrywalam śniegiem-takie azalie japońskie-zrobilam z nich górę śniegu
A czosnek mam jeden :tak sie prezentuje

Marta7 23:06, 23 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Pozdrawiam, Martusia w ten wiosenny dzień. Nie jest tak źle. Taka zimowa wiosna też ma swój urok

Marysiu Wy mnie normalnie osłabiacie-najpierw Kasiek pokazuje swoje cudeńka a teraz TY,ja też posadzilam jesienią przebiśniegi ale zapewne zginęły w otchłaniach śniegu No piękne jest to zdjęcie !
Asia 23:07, 23 mar 2013

Martuś, dzięki za ostrzeżenie z tym kożuszkiem na pewno cos wezmę, a dzieci to pewnie na sankach pojadą z koszykiem
danuta_szwajcer 23:08, 23 mar 2013

Jeszcze zapomniałam pochwalic te Twoje cudenka co wyszukałas piekne bardzo lubie takie klimaty i tak zaluje, ze kiedys tak nie myslałam a u dziadków w domu i stodole kiedyś takich skarbów było a teraz przyjdzie mi szukac na giełdach staroci Dobrze, ze udało Ci się to przechować a teraz wykorzystasz fajnie a teściowe z góry będa w podziekowaniu pilnowac by wszystko Ci pięknie rosło Echh Martus nie okryłam azalii japońskich a mam ich kilka i nawet nie pomyslalam a teraz to juz na wszystko za pozno a z drugiej strony jak to wszystko okryc jak tego tyle? Pozdrawiam i dobrej i ciepłej nocy Ci życze
Marta7 23:10, 23 mar 2013

GorAna napisał(a)
Marto piękne te Twoje znaleziska:_) pasyują do Twojego wątku
Zostawiam Ci palmę na jutro

Aniu dzięki za miłe słowa,a ja podziwiam Twoje piękne rękodzieło
Marta7 23:17, 23 mar 2013

Asia napisał(a)
Martuś, dzięki za ostrzeżenie z tym kożuszkiem na pewno cos wezmę, a dzieci to pewnie na sankach pojadą z koszykiem

Asia normalnie nie ma śmiacia - teraz jest -17 tego jeszcze nie grali,jak tak dalej pójdzie jajeczka w koszyczku nam zamarzną
Marta7 23:30, 23 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Jeszcze zapomniałam pochwalic te Twoje cudenka co wyszukałas piekne bardzo lubie takie klimaty i tak zaluje, ze kiedys tak nie myslałam a u dziadków w domu i stodole kiedyś takich skarbów było a teraz przyjdzie mi szukac na giełdach staroci Dobrze, ze udało Ci się to przechować a teraz wykorzystasz fajnie a teściowe z góry będa w podziekowaniu pilnowac by wszystko Ci pięknie rosło Echh Martus nie okryłam azalii japońskich a mam ich kilka i nawet nie pomyslalam a teraz to juz na wszystko za pozno a z drugiej strony jak to wszystko okryc jak tego tyle? Pozdrawiam i dobrej i ciepłej nocy Ci życze

Danusia te cudeńka tylko dlatego się ustały bo nigdy z M nie mieliśmy czasu ich posprzątać-tylko upychaliśmy gdzie się dało - teraz dopiero widzę urok tych staroci
A jeśli chodzi o okrywanie to ja mam malo tych azali i nie są wysokie więc nie sprawilo mi to kłopotu,a u Ciebie nie ma takiego mrozu więc bądżmy dobrej myśli
Danusiu,a ta noc nie będzie cieplutka -będzie wręcz gorąca ....mój M wraca
kitek81 23:45, 23 mar 2013

i pewnie, nie ukrywaj tych cudeniek, niech zobaczą światło dzienne na śnieżycę wiosenną też się napaliłam, jak szczerbaty na suchary
Asia 23:50, 23 mar 2013

...no, no to gorącej nocki w takim razie
Marta7 00:03, 24 mar 2013

kitek81 napisał(a)
i pewnie, nie ukrywaj tych cudeniek, niech zobaczą światło dzienne na śnieżycę wiosenną też się napaliłam, jak szczerbaty na suchary

Kasia jakbyś gdzieś ją znalazla daj cynk