Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nostalgiczny ogródek shabby chic

Nostalgiczny ogródek shabby chic

beata0109 18:21, 20 mar 2013

bialofiolet napisał(a)
Czekam na efekt końcowy. Tatuaż niesamowity
dziękuję
anna_g 19:08, 20 mar 2013

Beata - donice ekstraklasa Ale Ty zdolna dziewoja jesteś - zresztą tu wiecej takich jest co to zapał mają A mnie ciągle czasu brak - no a teraz to już całkiem bo na Ogrodowisko muszę...
Tatuaż jest piękny... Kiedyś mój syn namawiał mnie żebym mu pozwoliła tatuaż zrobić i ucho przebić. Powiedzialam, że jak doczeka do 16 lat i zdania nie zmieni to pogadamy w tym roku konczy 16 zobaczymy co powie. Lubię takie ozdobniki ciała, lubię też kolczyki, może bez przesady ale stopień przesady jest u mnie mocno podniesiony
Gipsówkę chyba tez spiszę na straty i wysieję w kwietniu.
Pozdrawiam serdecznie i buziaki ogrodowe cieplutkie przesyłam bo szczęśliwa jestem dzisiaj - bylam dzisiaj w ogrodzie porządki wiosenne zaczęłam. Oj jak pięknie.
AgnieszkaW 19:15, 20 mar 2013

Piękne rzeczy Beatko tworzysz, serdeczności przesyłam
beata0109 20:16, 20 mar 2013

Aniu, Agnieszko dzięki wielkie za uznanie ale odsyłam do gazonu Konstancji ,we wcześniejszym poście jest nazwa jej ogródka . Jej gazon jest prześliczny kamea dopracowana nie wiem jakiej techniki użyła. Gazon wygląda lepiej od donicy może uda mi się gdzieś zdobyć taki sfatygowany to też sobie zrobię .

Aniu co do syna to moja córa ma powiedziane że 18 musi skończyć zreszta każdy szanujący sie profesjonalny tatuator nie robi tatuaży nieletnim. Ona marzy o medycynie lub prawie. Nie wiadmo co będzie w życiu robić tłumaczyłam jej że to może zaważyć na jej życiu . Hehe też mam bardzo wysoki stopień przesady.
Cieszę się twoim dzisiejszym szczęściem ja chyba też jestem happy
Enya73 20:43, 20 mar 2013

Bardzo ładnie wyszły Ci te donice Gratuluję pomysłów i talentu
renatamama3 20:52, 20 mar 2013

beata0109 napisał(a)

Galopujące konie wyglądaja cudnie ale jaka to destrukacja dla trawnika W godzine potrafią zryć całą darń.Kilka razy moje dzikusy dostały ataku szału i tak właśnie biegały jak oszalałe a ja godzinami zadeptywałam dziury. Szczęście że nasz trawnik regeneruje się w ekspresowym tempie.

Mamy to szczęście ,że 2 km od nas przedtem 500 metrów mamy Akademię rolniczą a tam hotel dla koni z dużym wybiegiem ,więc jest na co popatrzeć .
anna_g 11:07, 21 mar 2013

beata0109 napisał(a)

Aniu co do syna to moja córa ma powiedziane że 18 musi skończyć zreszta każdy szanujący sie profesjonalny tatuator nie robi tatuaży nieletnim. Ona marzy o medycynie lub prawie. Nie wiadmo co będzie w życiu robić tłumaczyłam jej że to może zaważyć na jej życiu . Hehe też mam bardzo wysoki stopień przesady.

No faktycznie - coś w tym jest. Nie każdy musi mieć taki poziom tolerancji Jednak z drugiej strony - Twoja córa chce być lekarzem lub prawnikiem - no to tutaj trzeba uważać - mój syn w jak miał 7 lat uznał, że chyba zostanie... złomiarzem... W tym fachu to tatuaż i kolczyk chyba nie zaszkodzi... Choć kto wie.. może się baliby z nim rozmawiać
Zobaczymy, na razie czekam - urodziny ma we wrześniu - to jeszcze czas, ja nie pytam, on nie przypomina. Zawsze można zrobić mały "polsat"
Pozdrawiam i miłego dnia
ps. gipsówkę wywaliłam
grembosia 01:12, 24 mar 2013

Beatko, dzięki za inspiracje weselne.
Pozdrawiam cieplutko w tę zimną wiosnę
monteverde 01:54, 24 mar 2013

beata0109 napisał(a)
Jedno dwa nasionka do rolki, pozniej nie trzeba pikowac wsadza sie sadzonkę razem z rolką od razu do ziemi. Papier dobrze się rozkłada . Robie tak tylko z kwiatami . Warzyw ( kapusta, papryka itp) nie sadzę w ten sposób bo nie mam pewności czy rolka nie jest nasączona czymś chemicznym.

Cześć Beatko wpadłam w odwiedziny i poczytuję zaległości u Ciebie, bo spać nie mogę ten sposób stosuję od lat i też ogórki tak sieję, widać, że masz te cienkie rolki one chemii nie mają możesz siać w nich warzywa idę dalej czytać
monteverde 02:11, 24 mar 2013

Cieszę się, że zlikwidowałaś kretowiny, bardzo mi się spodobały donice ja nie mam takich zdolności, no może raczej boję się spróbować moja klacz Iskra była tak nauczona, że przychodziła do otwartego okna po chlebek, a jak nie dostała od razu to zaczynała prychać, rżeć i inne głupoty wyprawiać, ale to było bardzo dawno temu pozdrawiam