Trzeba klinem wachlarzem wciąć żółta żurawkę od tej co jest w stronę prawą do kamyczków.
7 sztuk. I żwirek nasypać. Na lewo od modrzewia dwie takie same trawy jeszcze.
I tu Sebciu mocno przestrzeliłeś diagnozę, bardzo mocno, będzie labirynt chodnikowy, ściana wodna, kanał wodny, żywopłot węzłowy dwukolorowy i w nim trawy i kule kulki i kuliska, wrzosowiska, falujące trawy, hortensjowe gaje, partery bukszpanowe, różaneczniki i z ławkami placyki. No i wielka "rezydencja" dla.. ogrodnika z ... ma się rozumieć zielonym dachem.
O tarasie nie wspomnę.
A to wszystko będzie się działo u nas, na Ogrodowisku.
a ja się nie wyspałam
Oj ktoś sobie szykuje Chelsea w ogrodzie - zero, normalnie zero trawnika? faaajnie, bardzo fajnie, ale bedzie buchało.Już to czuję.To wspaniałe wyzwanie
Aż sama się dziwię, że tak szybko to wymyśliłam zZero trawnika i Myszor ma rację, jakieć Chelsea się szykuje, a nawet chyba tv się załapie na tę realizację Albo po realizacji.
Dom jest piękny, właścicielka wymyśla sama wszystkie detale, nawet odlewy różne. Ale dziś nawet ja doradziłam dobrze w sprawie oświetlenia na domu i w ogrodzie.
Budowlańcy są źli, bo znów przekuwać muszą
A z ogrodu z lustrem zdjęcia będą Wiciowe, ja załatwiałam sprawy samochodowe i papierowe, żeby jutro jechać już na całość. Dziś leci linia kroplująca i nadal placyk
Do esów floresów linijka się nie nada.
Ja także bym wyspę w takim kształcie zmieniła albo na źródełko - kamień, żeby patrzeć na niego z ławki, albo kolista wysepkę. Ta fasolka powinna albo być inaczej odwrócona, albo mniejsza, albo wcale.
Ale ogólnie - fajnie wyszło jak na pierwszy raz.Brawo
A może Danusia po prostu śpi - a jak nie to już na pewno ma chrosty na języku przez Was
Jakie śpi? Sebciu bój się Matki, do 1 w nocy projekt robiłam, ale będzie fajny ogród...zero trawnika.
Zaraz jadę go zatwierdzić. Ostatnia chwila wybiła, musiałam w końcu wziąć się za robotę
Wiecie, że nie umiem leniuchować.
Ale dziś zdjęcia będą, tylko najpierw dowód rej, muszę przedłużyć szybko, bo przegląd się kończy
N O W Y? projekcik? A pokażesz go nam, pokażesz????