Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 07:39, 04 mar 2013

Do góry
Buziaki Imieninowe dla Kazka, niech go zona kocha i ciągle chwali. Miłego tygodnia dla Was obydwojga.

Kwiatki i rabatki u Elizy 07:29, 04 mar 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Macham! Dzięki za życzenia!

Haniu, macham, macham słonecznie, piękny dzień się szykuje dzisiaj
ogrodoweimpresjejolki 07:23, 04 mar 2013

Do góry
Daję szybciutko karteczkę, bo potem może nie być casu

U mnie ma być +8 w ciągu dnia, ale na razie -5 ...

miłego dnia

Blaski i cienie nowego życia 07:22, 04 mar 2013

Do góry
To fajnie, ja mam kilka sztuk tylko cebulowych, ciekawe czy wyjdą. A dziś wita nas słoneczko a szyby! MASAKRA! będzie ciepło w tym tyg. mus umyć
gałązka orzecha na powitanie tygodnia
uwielbiam specyficzny zapach liści latem
Rododendronowy ogród II. 07:22, 04 mar 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Dokopałam się dziś do wierszyka inauguracyjnego! Dziękuję za przychylny komentarz. Nie da się ukryć - wszystko podpatrzone w necie akuratnie!
Masz to profesorskie oko, nic sienie ukryje!
Wierszowanej riposty nie zamieszczę, po takim wejściu smoka, ja nie mam nic do powiedzenia.
Pełny szacun!
Niech Tobie się szczęści w nowym sezonie!

Haniu to był taki mały wierszyk -żarcik, broń Boże nie inauguracja wiosny bo bym się musiała lepiej postarac. Takie wydarzenie jak początek wiosny wymaga lepszej oprawy. Miłego dnia i ciepełka bo u mnie na razie zimno bardzo.
ogrodoweimpresjejolki 07:18, 04 mar 2013

Do góry
jotka napisał(a)

Ale dzisiaj w ramach spaceru byłam u siebie i ...

Piękną wiosnę znalazłas. Miłego dnia.
Ogród w skali mikro :) 07:14, 04 mar 2013

Do góry
Jak dziś rankiem zobaczyłam te oszronione rośliny to prawie płakać mi się chciało....., nie ,że nie lubię zimy , ale czemu akurat teraz .???.. .. Kiedy ma juź być wiosna ??

Mój mały raj na ziemi :) 07:04, 04 mar 2013

Do góry

Gratuluję i miłego dnia życzę
Ogród Leny. 07:01, 04 mar 2013

Do góry
Anita miło że zaglądasz ,a czosnki będzie miała większość na forum - liczę na to
Są niezwykłe i warte reklamy

Marzenko ja mam juz słoneczko - aczkolwiek wczoraj też było ale zimno okrutnie..
Trzeba wklejać zielone fotki

Dasia tak czosnkowo u mnie od paru lat
Każdego roku nabywam cebule i wciąż mam niedosyt...one najlepiej wyglądają w grupach - polecam

Miłego dnia Wszystkim życzę

Rododendronowy ogród II. 07:01, 04 mar 2013

Do góry
Dokopałam się dziś do wierszyka inauguracyjnego! Dziękuję za przychylny komentarz. Nie da się ukryć - wszystko podpatrzone w necie akuratnie!
Masz to profesorskie oko, nic sienie ukryje!
Wierszowanej riposty nie zamieszczę, po takim wejściu smoka, ja nie mam nic do powiedzenia.
Pełny szacun!
Niech Tobie się szczęści w nowym sezonie!

Rododendronowy ogród II. 07:00, 04 mar 2013

Do góry
dajana napisał(a)
No własnie Bożenko niby do kwietnia karmimy ptaszki a u mnie jest ich coraz więcej Nie wiem co to za maleńkie zielone ptaszeczki ale jest ich setki i uwierz mi w niczym nie przesadzam Na drzewach siedzą ich całe stada a jak śpiewają to aż w domu słyszę Śliczne są,mam cały ogród w ptaszkach co za widok Mam też nadzieję że wyzbierają te dziesiątki kg słonecznika które leży wszędzie gdzie nie spojrzę Zebrałam już wiadro sypnęłam na pole za płotem Tam też wyzbierają a ja chyba będę miała słonecznikowy ogród bo nie sposób wszystko wyzbierać Spokojnych snów Bozenko .

Tak wyglądają z bliska

Dajanko to są czyżyki.ne lubią tak gromadnie przebywac szczególnie na olchach i brzozach. Co do słonecznika to obawiam sie że tam sa już tylko łuski bez środka i nie ma tam już nic do zjedzenia. Wyrzuc to na kompost , szybko się rozłoży.
Mój jesienny ogród 06:39, 04 mar 2013

Do góry
Robercie. przypomniałeś mi dowcip przewodników tatrzańskich: Kto to jest turysta? - to jest ktoś, kto drapie się tam, gdzie go nie swędzi
I Ty też tam się wdrapywałeś. 1000 m to jest wysokość niezła. W dodatku bez szlaku. Tego śniegu po pas, to nie zazdroszczę. Wiem jak po takim się idzie. A dzisiaj biodra Ciebie nie bolą? Uszarpałeś się nieziemsko. Ale zdjęcia superowe i filmiki będą pierwsza klasa.
A teraz po polsku zażartuję. Odpoczywaj w pracy. Na następny weekend musisz mieć znów dużo siły.
Pozdrawiam.
Ps. Widać, że klimat Tobie służy. Rumieńców dostałeś.

Mój jesienny ogród 05:36, 04 mar 2013

Do góry
Witam niedzielnie
To cel mojej wyprawy.

Dopiero wróciłem ze swej wyprawy dzisiejszej na górę przy budowie. Rano zabrałem się z kierownikiem i wróciłem też z nim, nie wiem czy miałbym siłę wrócić rowerem, na górze było jeszcze śniegu po kolana i strasznie się uszarpałem. Nawet nie oglądałem jeszcze fotek, tylko te z telefonu i filmiki obejrzałem, piękne. Upadł mi telefon i pękła szybka na pół ale prawie nie widać, trudno podróże kosztują. Pogoda nawet niezła i widoczność dobra ale wiało i tylko 2ºC, normalnie na szczycie ręce mi

odpadały, dobrze że wziąłem zimową czapkę i rękawiczki. Ale za to widoki przepiękne, nie żałuję że się wymarzłem. Miejscami było tak stromo że wchodziłem na czworaka a z powrotem bałem się zejść,

wślizgiwałem się w śnieg do pasa i nie mogłem wyjść, ale jakoś powoli dałem radę. Widziałem tylko sarny, aparat miałem jeszcze w plecaku a telefonem nie było sensu. Widziałem ślady wielkiego jelenia który nazywa się elf, taka krzyżówka jelenia z reniferem. Gdy wszedłem na szczyt widziałem następny

wyższy, nad którym przelatywały samoloty. W połowie drogi się wycofałem, był zmarznięty śnieg po kolana i taka gęstwina że aż było strach się tam pchać, spróbuję jeszcze raz, chciałem zobaczyć Kalamalkę i Wood a najbardziej chciałem sfocić lądujące samoloty w Kelowna. Muszę pogadać z Johnem na ten temat, widziałem jego dwie kamerki na górze, pokazywał mi Kuguara jak się przemykał. Poproszę żeby mi dał fotki ze swoimi futrzakami. Jak wracaliśmy siedziały znów dwa orły ale kierownik się nie chciał zatrzymać i znów nic, jutro rano mam z nim jechać to wezmę rower i sam wrócę, może mi się uda coś zrobić. Po powrocie, wyczytałem że góra nazywa się Ellison i ma 1000m wysokości, pokażę Wam dwa zdjęcia z satelity. Na dzisiaj wystarczy, jestem bardzo zmęczony i muszę iść spać o 20. Mam tyle fotek że nie wiem które pokazywać ale dziś pokażę dzisiejsze.
Pozdrawiam, wiosnę pokaże jutro albo we wtorek.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 01:33, 04 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Kupiłam prymulki, bratki i stokrotki. Wszystko białe... Żon się obraził bo lubi wiosnę kolorową
Na razie marne, muszą dojść do siebie
Mam jeszcze miniturowe bratki ale nie są posadzone więc nie fociłam.

Ach te Twoje donice..... Chyba się muszę zarazić tym uzależnieniem
A miało być tak pięknie.... 01:31, 04 mar 2013

Do góry
Dobranoc Reniu
Mój 4 arowy azyl... 01:27, 04 mar 2013

Do góry
Dobranoc Basiu
Mój kawałek raju II 01:19, 04 mar 2013

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Dobrej nocy dziewczyny

Wzajemnie Basiu, sweet dreams
Mój kawałek raju II 00:43, 04 mar 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Wiedzialam ze gdzies rozrabiacie po ciemku

Kasiu nie Tobie kupią dalie Polka jest piękna, trzeba na zimę kłącze wykopać ale warto, popatrz na moją
Mój 4 arowy azyl... 00:37, 04 mar 2013

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Ta szyszka 'robiąca za różę' ujawniła mi się dopiero w komputerze

Basiu piekna fotka,bardzo mi sie podoba
Pozdrawiam juz poniedzialkowo zyczac zdrowka na dalsze spacerki i sloneczka
Rododendronowy ogród II. 00:06, 04 mar 2013

Do góry
No własnie Bożenko niby do kwietnia karmimy ptaszki a u mnie jest ich coraz więcej Nie wiem co to za maleńkie zielone ptaszeczki ale jest ich setki i uwierz mi w niczym nie przesadzam Na drzewach siedzą ich całe stada a jak śpiewają to aż w domu słyszę Śliczne są,mam cały ogród w ptaszkach co za widok Mam też nadzieję że wyzbierają te dziesiątki kg słonecznika które leży wszędzie gdzie nie spojrzę Zebrałam już wiadro sypnęłam na pole za płotem Tam też wyzbierają a ja chyba będę miała słonecznikowy ogród bo nie sposób wszystko wyzbierać Spokojnych snów Bozenko .

Tak wyglądają z bliska

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies