Tak !!! To wielkokwiatowa !!! Skąd wiedziałaś
Takie jeszcze mam, z 2011 r.
VIII 2011
i takie
Tyle znalazłam...i jeszcze jedno, może to pomoże...nie stoi długo w wazonie.
Ja też kupowałam nasiona w marketach - i to dokładnie też w castoramie - wszystkie wzeszły (znaczy wszystkie roślinki a nie wszystkie nasiona ) Widzę że siałas gipsówkę - ja również tylko białą - (kurcze ale nie wiem czy wytworną - ale chyba tak tylko białą (sprawdzę jeszcze w domu) i wykiełkowały mi po 3 dniach tylko takie cienkie i dłuuuuuugie się zrobiły - inaczej niż u innych siewek - też tak masz??? Nie wiem może za wcześnie posiałam i za mało światła mają??? fakt że u nas zupełnie bezsłonecznie i pochmurnie W domku cyknę jej zdjęcie to pokażę - może masz taką samą...
Wyczytałam też że Klarkia - którą widzę u Ciebie to inaczej Godecja - którą to ja mam ale jeszcze nie siałam - napisz jak Ci wzejdzie i pokaż zdjątka dobrze???
Pozdrawiam zimowo niestety...
Wczoraj myślałam, ze trafiłam do szkoły przetrwania W dzień +20, w nocy kilkanaście minus
Kocyk na kołderce zadziałał i nie zmarzłam, a jak się obudziłam było tylko -3
Słonko świeci, ale niebo szare bez cienia błekitu ...
Na dziś łączeń baldaszkowaty. W Polsce występuje często, więc ktoś zapewne go ma
Elu ,
mam mam Morning Light (mam nadzieję, że po tych mrozach nie będzie to czas przeszły....)
wygląda cudnie ! to najpiękniejsza trawa jaką widziałam
latem (lipiec 2012)
i zimą (grudzień 2012)
nie załapał się na fotki w styczniu i lutym a w marcu już ścięłam, ale niewiele się zmienił od grudnia....
co do traw b.proszę fotki, o które prosiłaś Morning Light latem (lipiec)
i zimą (grudzień 2012)
nie załapał się na fotki w styczniu i lutym a w marcu już ścięłam, ale niewiele się zmienił od grudnia....