Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:32, 24 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Co mówisz Irenko??

chyba...gdzie mój portfel!!
mina zmartwiona jakaś
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:30, 24 lut 2013

Do góry
Co mówisz Irenko??

Rododendronowy ogród II. 19:21, 24 lut 2013

Do góry
Gabriela napisał(a)
Zgłasza się wielbicielka kotów.
Nie mam szans żeby nadrobić zaległości, pozdrawiam i zostawiam coś miłego, pewnie masz takiego.

Ciekawe ile masz tych kotów. Jakoś nie podejrzewam Cię o taką ,,miłośc" do nich o jakiej tu pisałiśmy, chyba się nie mylę. Mam podobnego rh ale ten ładniejszy bo ma fryzowane końce a mój nie,przynajmniej nie tak bardzo, choc bez tego też go lubię.
Spotkanie Gardenia 2013 19:17, 24 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
trochę koloru

Pomarańcz dla Marzenki ..... czerwony dla Sylki ..... a i ten zielony kusi ..... fantastiko
Ogród Dominiki 19:15, 24 lut 2013

Do góry
Domi napisał(a)

Chcialam zapytac co to za drzewko po prawej stronie o fioletowych lisciach?
Piekny ogrod!!!
Spotkanie Gardenia 2013 19:13, 24 lut 2013

Do góry

Tak właśnie sypało u mnie w piątek od rana ..... o 16.00 miałam zaplanowany wyjazd na gardenię ale taki obrazek za oknami mnie wycofał ..... Pozdrawiam jeszcze raz cieplutko wszystkich uczestników ..... Nie dziś to jutro na pewno się spotkamy
Ogród niby nowoczesny ale... 19:12, 24 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
59 tyś.......

Szok...co nie?? Masakra....to moje ulubione słowo od wczoraj hihihihi
Ogród w budowie - nieustającej 19:08, 24 lut 2013

Do góry
Gabriela napisał(a)

Moje miłe, ten nasz jaśmin musi mieć dużo światła i chłód, który powoduje że wokół rośliny jest większa wilgotność powietrza. W pomieszczeniach gdzie żyjemy na co dzień, trudno o takie warunki o tej porze roku. Podlewamy tylko letnią, przegotowaną wodą, nie dopuszczamy do przeschnięcia. Musimy udawać przed jaśminem, że jesteśmy na południu Europy.
Mój w szklarence widać daje się oszukać, ma się bardzo dobrze i zawiązał po kwitnieniu małe, owalne intensywnie zielone owocki, zrobiłam im zdjęcie, ale zaraz je obetnę, żeby się nie wysilał na nasiona.

rewelacyjnie twój wyglada!
mój oskubałam z suchych liści, wycięłam suche gałęzie, zostawiłam te żywe i pilnuje podlewania; w pomieszczeniu jest 18 stopni, słońce nie pali, więc może odżyją
Gabrysiu bardzo dziękuję
Rododendronowy ogród II. 19:06, 24 lut 2013

Do góry
Zgłasza się wielbicielka kotów.
Nie mam szans żeby nadrobić zaległości, pozdrawiam i zostawiam coś miłego, pewnie masz takiego.

Ogród do kwadratu 19:06, 24 lut 2013

Do góry
Wyszedł dubelek - mój komputer wariuje...więc jeszcze kilka fotek

Gabionowe inspiracje

Ogród do kwadratu 19:06, 24 lut 2013

Do góry
Wczoraj próbowałam wgrać kilka fotek, ale komputer odmówił posłuszeństwa...Mam nadzieję, że dzisiaj się uda

Ogród niby nowoczesny ale... 19:06, 24 lut 2013

Do góry
59 tyś.......
Dla odmiany czas na zmiany... 19:01, 24 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Dziękuje

Mojego giganta Ci zostawiam...... a ja rok temu też taki falstart zrobiłam.... dlatego wiem już że za wcześnie Jak będzie ciepło wyrzucisz na zewnątrz.. jak będą zapowiadać przymrozki będziesz chować... lub nakrywać agro Ja wyrzuciłam do szklarnii ...
Jedno nasionko spadło i wykiełkowało... i urosło takie montstum..... to naprawdę jeden krzak... M też nie wierzył, że jeden, póki nie wyrywał w środę do wyrzucenia (miejsce w kuble było wiec upycham co się da z ogrodu). Foto jest z 1 grudnia .Odległość miedzy słupkami metalowymi to 1,05m W grudniu miał dobrze ponad metr średnicy

przynajmniej jedna zadowolona z babeczek...

Jak będzie ciepło wyrzucisz na zewnątrz.. jak będą zapowiadać przymrozki będziesz chować... lub nakrywać agro

tak trzeba będzie robić...trochę się nalatam, ale w sumie co ja mam do roboty?

Aniu, a aksamitka to prawdziwe monstrum!..normalnie strach się bać

p.s uśmiałam się z tej" Gardenii dla ubogich"

buziole
Dla odmiany czas na zmiany... 18:48, 24 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Dziękuje

Mojego giganta Ci zostawiam...... a ja rok temu też taki falstart zrobiłam.... dlatego wiem już że za wcześnie Jak będzie ciepło wyrzucisz na zewnątrz.. jak będą zapowiadać przymrozki będziesz chować... lub nakrywać agro Ja wyrzuciłam do szklarnii ...
Jedno nasionko spadło i wykiełkowało... i urosło takie montstum..... to naprawdę jeden krzak... M też nie wierzył, że jeden, póki nie wyrywał w środę do wyrzucenia (miejsce w kuble było wiec upycham co się da z ogrodu). Foto jest z 1 grudnia .Odległość miedzy słupkami metalowymi to 1,05m W grudniu miał dobrze ponad metr średnicy

coooo???? jeden krzaczek?? Czym Ty go karmiłaś????
Kondziowy Ogród :) 18:48, 24 lut 2013

Do góry
czesc Kondziu znowu! zakupy zrobiłeś piękne! ale z czym innym przyszłam (tylko się nie obraź)
avatarek Ci zrobiłam weź no sobie zmień, bo tak pięknie tu wyglądasz
Dla odmiany czas na zmiany... 18:45, 24 lut 2013

Do góry
Dziękuje

Rododendronowy ogród II. 18:45, 24 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Bożenko, dla ciebie pachnąca wiosna z Gardenii

Irenko piękny okaz . Dzięki. Widziałam Twoje piekne z nim zdjecie i inne z Gardeni i chyba to najważniejsze z Mają. Dzięki , buziaczki.
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:42, 24 lut 2013

Do góry
Jak je zobaczyłam to od razu o Tobie pomyślałam...i nie wiem dlaczego

Zielony Punkt - ogród Finki 18:35, 24 lut 2013

Do góry
fotek z Gardenii mało, wlepiłam kilka z bukietami w wątku spotkania Gardenii, tymczasem u mnie w ogrodzie oczary oczarowały mnie dzisiaj...

słabe światło bo to już popołudnie.
zobaczcie jak podkręciły płatki z zimna i loczki żółte się zrobiły, jak jest ciepło to są wyprostowane, porównajcie sobie te z Gardenii, ale przyznam że tam cienko pachniały...moje bardziej.

żółty pięknie już kwitnie, czerwony dopiero zaczyna

i dla porównania z Gardenii

OgRodOwY zawrót głowy (3) 18:34, 24 lut 2013

Do góry

Male "gardenowe" zakupy

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies