Myszor, do projektu trzeba podejść "świeżo". Nie czuję się osaczona w żaden sposób, wiem jakie to ważne dla Ciebie.
Trzeba zaprojektować całkiem n o w y ogród, ale z wykorzystaniem części Twoich roślin
Tych najlepszych.
Może o tym nie wiecie, ale wygląd ogrodu, nawet realizując ten sam prpojekt można bardzo łatwo zepsuć wybierając złe jakościowo rośliny.
Niech robi partacz i perfekcjonista. Ja myślicie, czyj ogród będzie lepszy?
Najprostszy przykład na bukszpanach obwódkowych.
Chore, rachityczne, krzywe itd, żeby nie wiem co popsują tylko efekt. Wszystko ma wpływ, nawet jak roślinka sie przechyli krzywo, albo patyk będzie krzywy...
ale się czepiam matko i córko...wybaczcie
Dwie grube rury, blat kuchenny albo inna płyta ale mocna, i łom do podważania plus kamień. I robi się.
Spadnie, gdzie tylko zażadasz Grunt to mieć pomyślunek a nie nadźwigać się
Tak Danusiu, żurawki tworzą gęsty żywopłocik , natomiast myślałam nad ekobordem w przypadku kiedy poszerzę pas białego żwirku a że jest tam delikatny spadek myślę, że będzie wówczas przydatny ...
Tak Danusiu, żurawki tworzą gęsty żywopłocik , natomiast myślałam nad ekobordem w przypadku kiedy poszerzę pas białego żwirku a że jest tam delikatny spadek myślę, że będzie wówczas przydatny ...
To bardzo ciekawe, zamiast się piąć - zwisa.
U nas wszyscy się zachwycają i uwielbiają jak pokazujemy wszystko po kolei jak to się robi.
Bardzo prosimy, jeśli masz fotki poglądaowe - to będzie bardzo pasjonujące
Na tym zdjęciu wyjaśniam, tutaj widac membranę, która chroni fundament budynku od wilgoci.
Układ tego materiału daje ścianie oddychać i obsychać, a ułożona jest wyłącznie pionowo na budynku.
Pod kostką jest zaprawa cementowa.