Sylwia Ty lepiej nic nie podważaj... Niby nic "takie turlanie" a;e uwierz mi, że to Ci wylezie... Wiem coś o tym bo sama "przenosiłam" głazy na skalniak w Kubusiowie. Już NIGDY, PRZENIGDY nie będę tego robić
Żarty , żartami ..... żwirek różowy wysypałam no i brakło ..... Po południu mają dostarczyć resztę ..... normalnie na zawał padnę . Kiedy się nauczę robić w o l n o ..... czy ktoś mnie goni , nie .... no to gdzie się śpieszę??? ..... Koniec , piję kawę i się uspakajam ........ i zaglądam do Waszych ogrodów i podziwiam rośliny jeszcze kwitnące .... i dobrze ....
Gosiu ..... nie dźwignę sama tego kamienia.... A i tak muszę najpierw założyć przy bonsaiu ekobordy i uprzątnąć poprzedni biały żwir ......
Sylwia Ty lepiej nic nie podważaj... Niby nic "takie turlanie" a;e uwierz mi, że to Ci wylezie... Wiem coś o tym bo sama "przenosiłam" głazy na skalniak w Kubusiowie. Już NIGDY, PRZENIGDY nie będę tego robić
Mylisz się Gosiu, tutaj używa się "głowy" a nie mięśni. Jednym paluszkiem, żadnego wysiłku. Musisz przyjść do Witka na przeszkolenie.
Poczytaj o dźwigniach Dźwignia — jedna z maszyn prostych, których zadaniem jest uzyskanie działania większej siły przez zastosowanie siły mniejszej.
Mylisz się Gosiu, tutaj używa się "głowy" a nie mięśni. Jednym paluszkiem, żadnego wysiłku. Musisz przyjść do Witka na przeszkolenie.
Poczytaj o dźwigniach Dźwignia — jedna z maszyn prostych, których zadaniem jest uzyskanie działania większej siły przez zastosowanie siły mniejszej.