Szkic działki w obecnym stanie. Jedna kratka odpowiada jednemu metrowi.
Wolałybym wkomponować to co jest, a nie wyrzucać rośliny i ścinać drzewa. Jedynie szpaler leszczyn w dalekiej przyszłości będzie do zlikwidowania. Na razie zostawiam go tak jak jest bo dobrze osłania od drogi.
o tak to wygląda teraz jakieś wizje można robić oj ja się od was dużo uczę od lewej wschód i przechodzi na pułnoc na te moje kombinacje nie zwracajcie uwagi traktujcie jak by tam sama kora była bo aż wstyd no ale liczę na pomoc Ania mówiła o rh i hostach jak teraz mam obraz to interesująco wygląda, to pierwsze przejdzie metamorfozę
Witajcie, tak jak Ela wspomniała, że u mnie to jest lotnisko do zagospodarowania i wcale sie nie pomyliła. Zobaczcie sami ile tego mam za domem 24m X 25m
Zrobiłam 3 ujęcia ponieważ nie mam az tak szerokokątnego obiektywu
Jedno dwa nasionka do rolki, pozniej nie trzeba pikowac wsadza sie sadzonkę razem z rolką od razu do ziemi. Papier dobrze się rozkłada . Robie tak tylko z kwiatami . Warzyw ( kapusta, papryka itp) nie sadzę w ten sposób bo nie mam pewności czy rolka nie jest nasączona czymś chemicznym.
Suuper pomysł, pozwolę sobie sciagnąć na swój grunt
Witam cieplutko w zimowy dzień Zaczęłam czytać o Twoich zmaganiach - trzymam kciuki, żeby marzenia ogrodowe się spełniały Oczywiście doczytam do końca. Chciałam jednak zapytać co to za drzewko masz w tej donicy między kamieniami (laik pyta ). Bardzo mi się podoba jego pokrój. I z tego co widziałam to ono tak ci zimę przeżyło tak?
Pozdrawiam, na pewno będę zaglądać i kibicować Twoim poczynaniom.
Troszkę wiosny na dzisiaj posyłam
zapraszam tych co chcą trochę namieszać na mojej działce bo to obok domu to tak nie moze być trzeba to zmienić to strona od pułnocy i tak może bukszpan kule bo u Danusi tak ładnie to wygląda a moze coś innego oczywiscie czrna szmatę usuwam mam tam hortęsję ale nie pasuje jej tam
Hosty posadź w odmianach i rh
zapomiałam bo ta rabata łączy się z tą od przodu domu co mam róże czyli od wschodu może dziś uda mi się zrobić jakąs fotkę bo to musiało by się jakoś łączyć w jedną całoś chyba że jechć tak z tymi rh i hostami jak tak pomyslę to ładnie by było i zielono zimą co wy na to
No nie mogę To jest rewelacja Może powinniście wystąpić w jakimś "mam talent" czy coś Świetnie wyszło to zdjęcie Dzięki Beata - właśnie chciałam zobaczyć świnkę z dziećmi się bawiącą