WAW! Elu ale ci te lilie wielkie porosły.Czymś je karmiłaś ? Ja w prawdzie też mam kilka wysokich ale to drzewiaste takie wyższe.Reszta mniejsza.
Kilka sztuk ich posadziłaś ? Czy już tak ładnie ci się rozmnożyły ??
Widzę kocimiętkę na obwódce. dobrze ci się ona sprawuje ?
Róze piękne.Wszystkie
Nie no, ekstra. Dzieje się. Cudne będziesz mieć te brzozy koło domu. Będziesz klęła ale będziesz z nich zadowolona.
Wykańczanie domu uwielbiam. To był najciekawszy moment budowy.
Ja na wszelkie zloty czarownic się chętnie piszę Służę radą albo tylko rozentuzjazmowanym towarzystwem Jestem świetnym słuchaczem Mogę też rytmicznie potakiwać
Aprilku u mnie wyglada tak, sytuacja z ubieglego tygodnia, dzis juz sa jakies mury
na chwilke bys miala poglad z czym walczyc bede pozniej. wg. harmonagramu wykanczac bede sie zima i od wiosny jzu moze troche dzialac w ogrodzie. na razie mam obsuwe 2-dniowa przez pogode i blad geodety. za to wynon wszedl 1,5 miesiaca wczesniej wiec ogolnie na plusie
z gorki:
z nizszej gorki
i z dolka
potencjal jest tylko weny brak. nie mam pomyslu jak to wszystko urzadzic z sensem. chyba zaprosze czarownice na porady, bedzie nocleg wikt i opierunek
Niestety kurcze, nie moge znależć zdjęć z fazy początkowej bo w tedy zmieniałam telefon i chyba przepadły mi te zdjęcia! Ale cieszę się że ktoś ma tu taką dobrą pamięć i pamietasz jak tworzyłam
wieczorem po ciężkim dniu kolacja z widokiem , pomidorki i czerwone wytrawne oczywiście wyrób własny
(szybka pizza - pita z lidla, mozzarella biała plus tarta)
Werbeny nie sposób nie lubić. Sieje się okrutnie ale no cudna jest . Nie ma chyba takiego miejsca w ogrodzie gdzie by nie pasowała. Mam ją w 2 miejscach. Ale będzie jeszcze .
W jednym miejscu zimuje i sieje się na potęgę a w drugim nie zimuje i nie mam siewek.