Trochę to niewyraźne bo zdjęcie z komputera robione więc opisze: te drzewka to surmia ale ja bym dała tuje na pniu, pod nimi skarpetki z lawendy, złote kulki to tawuła goldmund a otaczające ją zielone na dole trawki- jakaś turzyca. 3 kule to bukszpan a czerwone....tu sama nie wiem, może berberys kulki ( oczywiście nie tyle sztuk) a może róża okrywowa Merkury. Kwitnie cały sezon a nie mam gdzie jej wsadzić więc może tu? Środek wyszedł trochę łysy ale w rzeczywistości nie będzie takiej luki
I jak to wygląda?
I oczywiście nie ma tam żadnycg kamieni to tylko tło z garden puzzle, podłoże będzie wysypane korą
Celina, jak ja tu dawno nie byłam u Ciebie, widzę święto z okazji kolejnej setki. Ponieważ minęła beze mnie, to przesyłam róże z sympatii i dlatego że wiem że je lubisz.
Chyba jakaś telepatia na ogrodowisku Ty do mnie, a ja u Ciebie Gabrysiu
Kurczę, jak się cieszę, że na Ciebie "wpadłam"
Z tego co widzę, to i kostke masz w taki sam wzorek ułozoną i tarasik ze skalniaczkiem i kratką podobny
Pokazałam Tw. projekcik mojemu M., gderał pod nosem, ale go " zabiłam" fotkami z Twojego ogrodu- jaką to roslinki maja jednak magiczną moc
Hurra, mój beton ulegnie modyfikacjo- dewastacji
Dzieki i pozdrawiam
Hehehe To przecież ja na Ciebie wpadłam
Beton koniecznie musisz jakoś zdewastować/ zmodyfikować - tylko żeby i przy okazji było funkcjonalnie
Aaaa i jeszcze jedno - skalniak to już historia. Teraz jest tak
Bogusiu! TY jednak potrafisz!
Wnuka zabawić, ciasteczka zrobić,begonie ukorzenić, pierniczki lukrować,
A przede wszystkim nas wszystkich swym ogródkiem oczarować!
Dużo zdrowia na te wszystkie prace!
Haniu...te Twoje wierszyki...tak pięknie skomponowane ciągle nas rozbawiają...pięknie dziękuję.