Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:54, 29 gru 2012

Do góry
Dziękuję ,dziękuje.... w imieniu Izy - siedzi i czyta obok.... A teraz uciekamy zbierać zabawki na nartki

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:48, 29 gru 2012

Do góry
Kochani nie ma czasu...musicie zrozumiec........ ale pierwsze foto z przygotowań do doboru sprzętu

udało sie wszystko dobrać, może nie wszystko kolorystycznie...ale .. jak w ogrodzie kolorowo-to wesoło
Dzieki za gratki
Zielony galimatias 20:44, 29 gru 2012

Do góry
Evchen przyjmij proszę gratulacje na 200tkę , kwiatuszka

iiiiiiii

życzenia Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Biały domek pod lasem 20:37, 29 gru 2012

Do góry
Warzywnik widzę jakoś tak w górnym, prawym rogu, czyli południowo-wchodniej części działki. Zastanawiam się, czy da się przed nim dać jakieś owocowe drzewka jeszcze.
Wstępny plan:
Rajski ogród Ani 20:30, 29 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)

...przez okno...

Ale cudne kolory. Zdrowiej Aniu bo Sylwester zaraz.
Przyjazny ogród 20:17, 29 gru 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Mariusz a nadwyżki tych piwoniowych siewek można od Ciebie za dobyć? pozdrawiam no takie cuda i to na samym oborniku

Wiosną muszę wykopać wszystkie jednoroczki z podszytu matecznika i nawieść ziemi z obornikiem aby przykryć wypiętrzone korzenie. Miałem zrobić to jesienią, ale niestety nie zdążyłem. W związku z tym, że nie mam co zrobić z częścią siewek, to wiosną ogłoszę się w dziale "Oddam". Ale to wiosną, teraz to nie wiem nawet jak zimę przeżyją.
A tak wyglądają, te małe pod matecznikiem za przekwitłymi zawilcami.

Rododendronowy ogród II. 20:07, 29 gru 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Bogdziu nie jestem jeszcze zdrowa ale wszystko idzie ku lepszemu aby do wiosnymoje nowe hipeastrum nie okazało się niestety Arcticiem ale ma na 1 łodydze 5 kwiatów i następna puszcza pąki

Szkoda ze nie jest to chcialaś kupic ale mnie się podoba, a jeszcze jak ma tyle kwiatów to moze bedziesz z niego zadowolona? Zdrowiej szybko . Bardzo Ci tego życzę.

Bogdziu zapomniałam napisać, że dzisiaj ze stołówki na tarasie kilka razy korzystała sikora modraszka sztuk 1, może jutro zrobię jej fotkę jest mniejsza od bogatek

Mniejsza ale piękniejsza . ja bardzo lubie robic im zdjęcia ,bogatki aż tak mnie nie cieszą jak modraszki, a wczoraj wieszaliśmy dla nich nowe budki.
Rododendronowy ogród II. 20:02, 29 gru 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bogdziu nie jestem jeszcze zdrowa ale wszystko idzie ku lepszemu aby do wiosnymoje nowe hipeastrum nie okazało się niestety Arcticiem ale ma na 1 łodydze 5 kwiatów i następna puszcza pąki

Szkoda ze nie jest to chcialaś kupic ale mnie się podoba, a jeszcze jak ma tyle kwiatów to moze bedziesz z niego zadowolona? Zdrowiej szybko . Bardzo Ci tego życzę.

Bogdziu zapomniałam napisać, że dzisiaj ze stołówki na tarasie kilka razy korzystała sikora modraszka sztuk 1, może jutro zrobię jej fotkę jest mniejsza od bogatek
Igiełkowy ogródeczek 20:01, 29 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)

A obecnie wygląda to tak:

czy ja dobrze widzę, że tam leży śnieżek? czyli że to zdjęcie teraźniejsze? jeśli tak to żurawki (?) nieźle wyglądają, biją po oczach, aż miło
Mój kawałek raju II 19:56, 29 gru 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Aniu, zdrówka życzę w dalszym ciągu, abyś w nowy rok weszła w dobrej kondycji, pełna energii

dziękuję Jolu muszę, bo wiosna idziedla Ciebie zaglądający do stołówki dzięcioł
Rododendronowy ogród II. 19:56, 29 gru 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Rododendronowy ogród II. 19:53, 29 gru 2012

Do góry
zielonastrefa 19:50, 29 gru 2012

Do góry
A popołudniu nad domem, dostrzegłam takie widoczki
Ogród na Cedrowej 19:43, 29 gru 2012

Do góry
Poczytałam o horti i mi się przypomnialo o moich w garazu, poszlam do nich zajzec a tu taka niespodzianka, dodam ze od jesieni nic z nimi nie robilam

zielonastrefa 19:43, 29 gru 2012

Do góry
Dziś wyszłam do ogrodu pooglądać czy aby i moje róże nie oszalały i nie szykują się do rozwoju liści. Na szczęście okazało się, że nie przy okazji zrobiłam kilka porannych fotek. Najfajniej wyszły irysy

Ogród nie prezentuje się najlepiej, bo śniegu brak i wszystko jakieś takie umęczone przez tę zimę. Pokażę Wam hit powstały wczoraj w rękach mojej mamy!!!!! Stwierdziła, że się nie doczekała karmnika ze sklepu,(poza takim małym dla sikorek) więc bierze sprawy w swoje ręce Siedziała w naszym "warsztacie" cały dzień no i wysiedziała
Panie i Panowie przedstawiam najnowszy karmnik w rodzinie, wykonany w całości rękami 60-cio letniej kobiety

Ptasi ruch był dzisiaj w sadzie bardzo wielki część ucztowała w tym karmniku, część w tym dla sikorek, a większe ptaki siedziały pod jedną z jabłonek, pod którą specjalnie dla nich zostawiliśmy sporo jabłek
Przyjazny ogród 19:40, 29 gru 2012

Do góry
Mariusz napisał(a)

A ja Mariusz wciąż zachwycam się twoimi piwoniami, jakie one piękne!

A to nie będę czekał do maja .
Proszę

Mariusz a nadwyżki tych piwoniowych siewek można od Ciebie za dobyć? pozdrawiam no takie cuda i to na samym oborniku
Przyjazny ogród 19:37, 29 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
A ja Mariusz wciąż zachwycam się twoimi piwoniami, jakie one piękne!

A to nie będę czekał do maja .
Proszę

Ogrodnik Mimo Woli cd 19:24, 29 gru 2012

Do góry
Witam po tygodniowej nieobecności i cieszę się,że na 300 trafiłam
Warszawską choinkę przywiozłam i rozdaję))
Przyjazny ogród 19:24, 29 gru 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
super wątek ,nie ulegaj żonie w zmianie ogroduDanusiny ogród już mamy i tam zaglądamy pozdrawiam

Ja nawet nie potrafię stworzyć tak pięknego i poukładanego ogrodu jak u Danusi, pozostaje mi tylko podziwiać .
Pozdrawiam
Ogród Magdalenka 19:24, 29 gru 2012

Do góry
Kochani , bardzo dziękuję za życzenia Dla Was moje ukochane kolorki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies