Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

nebel 19:58, 23 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Nebel- wiem że prosiłaś gdzieś o zdjęcia zimy i cieszę się że ci się podoba
ja już miałam nie robić, bo szczerze mam jej trochę dość- i nawet nie chodzi tu o samą zimę, tylko kompletny brak słońca, ale skoro powstał bałwan to trzeba było uwiecznić dzieło Liczę na szybkie ocieplenie i powrót przedwiośnia, bo u mnie przez chwilę było- nawet krokusik już miał pąka.
Pozdrawiam i czekam na twój wątek

W całej rozciągłości zgadzam sie z tym co napisałaś.
A mój wątek pewnie w końcu powstanie
AniaDS 20:08, 23 lut 2013

Mój kociak też codziennie przez okno wygląda, czeka na wiosnę
JulkAd 20:54, 23 lut 2013

Żadna tajemnica Gosiu, mieszkam w Głogowie. U siebie chyba pisałam...a może nie?
Też idę relację zobaczyć. Dobranoc
EPODLAS 21:37, 23 lut 2013

A kot siedzi i obserwuje, kiedy wreszcie poszaleć na dworze będzie mógł, bo jakoś na śnieg to mu nie spieszno

Gosiu, niesamowite jest zdjęcie kota. Kot jak żywy, a jakie ma oczy. On patrzy prosto na mnie
gierczusia 21:43, 23 lut 2013

Gosinko jak tam zdrówko ,słyszę ,że kiepsko .. ... Ja się troszku wywczasowałam no i teraz wracam z myślą ,że tu u nas wiosennie a tu katastrofa pogodowa...wczoraj wracałam z Wrocka, na drogach masakra..Bogu dziękowałam ,że nie musiałam auta prowadzić..myślę ,że dziewczynki zdadzą ładną relację..a może i my w przyszłym roku pojedziemy.. Wypijemy kawusię razem w realu a nie wirtualnie .. Byłoby supi , tak myślę.. Choć ode mnie to naprawdę kawał drogi.. Najpierw Wrocław a potem jeszcze... Aaaa ...buziaki
Gosiniak 21:49, 23 lut 2013

Ela ja jestem całą duszą za, tak bardzo bym chciała Cię i resztę forumowiczów w realu poznać
Ja nie zdecydowałam się również ze względów pogodowych właśnie, nawet pociągiem się bałam, bo już parę razy utknęłam na zaśnieżonych torach, do Poznania swego czasu często jeździłam, więc wiem co i gdzie, tylko jakoś ten termin taki trochę fatalny, szkoda że bliżej wiosny tego nie organizują.
Może się uda w przyszłym, a jak nie to gdzie indziej, ale w końcu na pewno się spotkamy.
Cieszę się że wróciłaś bo nie ukrywam wesoło z tobą zawsze jest
Gosiniak 22:00, 23 lut 2013

Nebel- tylko za długo nie zwlekaj
Ania- mój też, to okienko to chyba jego ulubione miejsce na obserwację, z domu nie chce mu się wychodzić tak samo jak i nam.
Julita- o to niedaleko faktycznie
Bożenko- on się tak naprawdę dziwował, bo miał dwie paparazzi przed sobą- mnie i córkę..hihi
Welka 22:27, 23 lut 2013

Witam, u Halinki już doczytałam o co chodzi ze zdjęciem, coś tam jej nawet podpowiedziałam.
Pozdrawiam
GosiaJoanna 22:44, 23 lut 2013

AniaDS napisał(a)
Mój kociak też codziennie przez okno wygląda, czeka na wiosnę

Moja również wpatrzona w okno...
grazyna 22:56, 23 lut 2013

Kolorowych snów, ja też mam bałwana przed domem i nadal stoi