Mirka w Melonie przy Puławskiej. Byłam u nich na początku października jeszcze maja. Chciałam kupić Grujecznika ale jak zobaczyłam dęby błotne Ochota mi przeszła.
Jednak dęby mają piękne liście w sezonie nie wspominając o jesieni. Wiosna kupie jeszcze 4 dęby posadzę na łące.
Może jeszcze się skusze na klony zapomniałam jak się nazywa.
Dęby są tak piękne jak słońce świeci, że codziennie mają inny kolor.
Naparstnica w doniczkach
Pieris kwitnie
Klęska urodzaju nie wiem co to za grzyby pewnie psiury
Musisz sobie założyć adres aby szybko do ciebie dobrnąć.
Taki jak ja mam ten zielony Ela-Ptasi-gaj. Wtedy przyciskasz i już jesteś u mnie a tak trzeba wyjść z twojego wątku i dopiero wejść przez tabelkę Nasze Ogrody.
Napisz skąd jesteś okolice powiat, województwo, możesz mieć sąsiadów w danej okolicy.
Ale od razu pisze sama miałam kłopoty z założeniem adresu.
Dorotka to widok tzw zapożyczony brzozy sasiadow. Między tujami moimi i brzozami sąsiadów jest ok 10 metrów. Trawnik w rzeczywistości jeszcze lepiej wygląda.
Elu, zgadzam się, są piękne, te za ogrodzeniem same się zasiały, z brzozami wyglądają uroczo. Wiosną pod nim szybko ruszają śnieguliczki, takie zwykłe i też lubię to zestawienie
Żółte irysy , ok...
Uwielbiam klony to zwykła samosiejka jeszcze mam jedną większą i kilka maluchów z tego samego dębu.
Ma piekne grube liscie półmatowe. Wszystkie klony piękne. Tydzień temu nie myślałam że tak ładnie się przebarwia nie zawiódł.
Memory nie zawodzi to połączenie na focie urzeka.
To klon jawor.
Jesien, liście grabienie, zwożenie składanie, ale jest też cudowna, żeby nie ten deszcz
Żadne drzewo nie ma tak pięknych kolorów ja klony. Można wymienić całą gamę ciepłych kolorów brązowy, czerwony, pomarańczowy żółty i wszystkie odcienie tych kolorów.
Później dęby zmieniają kolory.
Do roślin oczyszczających kup jeszcze irysa żółtego ten oczyszcza że zdwojoną siła.
Elu my w indiańskie zabawy od dawna się bawimy,
tylko w sklepach są bardzo kolorowo pomalowane pióra i mnie ten co kupiłam ciągle się nie podobał.
Już w ubiegłym roku miałam się zabrać za ten nowy, ale jakoś weny nie miałam. Ten zrobiłam w dwa wieczory.
Przesyłka przyszła roślinki zapakowane wzorcowo, ani grudka ziemi nie wyleciała z doniczek. Firma godna polecenia.