Elżbietko, dziękuję za odwiedziny.
Clematis mój, rośnie przy wejściu do domu. Jedyny, który mi kwitnie, choć jest w cieniu posadzony, reszta niespecjalnie się udaje...
Odmiana Asao (uwaga! pierwszy raz w życiu wklejam zdjęcia na forum!!!)
Dzień dobry Skowronkom i innym Ptaszkom .
No nie ma co pokazywać pejzaży pewnie wszyscy to wiedzą .Katować się zdjęciami nie należy .
Dlatego ja coś wrzucę z pod kamienia i ziemi za czym powoli w taką aurę zaczynam tęsknić .
Pozdrawiam pięknie wszystkich ogrodowiczan
wklejam ostatnie...mam nadzieję...takie zimowe widoki, bo dziś +10, piękne słońce, ale wiatr mało głowy nie urwie, wszystko pięknie obsycha!
a spod śniegu wychyliły się psie g..a! 7 pełnych reklamówek!!
Zbyszku,u mnie to już tylko piach .....mokry piach.....na chodnikach, a błoto po bokach.
Ale wiatr szybko osusza,a w tej chwili to i słoneczko wyjrzało nieśmiało.....
Haniu u nas przestało wiać ale samopoczucie kiepskie jest. Słoneczka zero . Śnieg topnieje na potęgę a rowy pełne wody. W gumiaczkach chodzę na spacerki . Dzięki za optymizm.
Jeszcze trochę i będą takie obrazki.
U mnie już wcale nie ma śniegu.......Jak ci idzie malowanie?
Pod tym sufitem nie bardzo jest jak się wywietrzyć.....Uważaj na oczy.....
Coś dla zmiany widoków.....
Witam U mnie coraz mniej śniegu ale coraz więcej błota, wieje, pada i jest bleeeeee....więc siedze sobie pod kocykiem z goracą czekoladą, kotek śpi tuż obok, przeglądam ostatnie notatki przed sobotnim egzaminem i patrzę na moje kffiatuszki ależ one pachną
Witaj Agnieszko.U mnie niewiele do czytania,raczej fotki.Ja też nie nadążam z wątkami ...
A tej modelce to z 15 zrobiłam i z tego ze 3 były ok.. dobrze że cyfrówki ktoś wymyślił , bo inaczej "miszczem"foto trzebaby być żeby przy 1 podejściu uwiecznić prawidłowo...