Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 16:55, 16 lut 2013

zuza12 napisał(a)
Zagladam po długiej przerwie i trafiam na kaczy teatr. Super zdjecia.
Pozdrawiam

Zuza, ja do siebie też najczęściej zaglądam po długiej przerwie
Pozdrawiam
Welka 17:01, 16 lut 2013

Elu, Jagódko, Gosiu, Bożenko, Danusiu i Kondziu nawet nie wiecie jaką radość mi sprawiliście prezentami walentynkowymi. Dziękuję Wam za pamięć, aż się cieplej na serduchu robi

Nietypowe kwiaty zamii (właściwie to zamioculcas chyba), dwa lata temu też kwitł, musieliśmy przenieść ją do sypialni, bo w salonie stała się zabawką Karola i rok odchorowała, a teraz znów odżyła. Kwiat nie jest jakiś superatrakcyjny, ale cieszy

Welka 17:02, 16 lut 2013

Walentynkowy storczyk od M

Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:12, 16 lut 2013

zamioculcas też mam kilka lat już ale nigdy mi nie zakwitł i pierwszy raz widzę u Ciebie kwiat a storczyk piękny i pozdrawiam "liliowo i kolorowe" i również z ogrodem nie wg.przykazań)

Gosiniak 18:26, 16 lut 2013

Widzę że u ciebie kwiatowo, u mnie też sesja była, śliczny storczyk, a tego pierwszego nie znam, ale widzę pąka, więc będzie kwitł
EPODLAS 12:11, 17 lut 2013

Ewelinko, ja też nie widziałam kwitnącego zamioculcasa. Widocznie u ciebie mu dobrze że zakwitł. Kwiat może nie taki piękny ale oryginalny. A storczyki też ciebie kochają. Piękne.
Welka 15:41, 17 lut 2013

Danusiu, Bożenko - może nie zwracałyście nigdy uwagi, bo kwiatek nie jest wysoki, najczęściej gdzieś schowany. Dwa lata temu odnalazłam, jak czyściłam listki z kurzu, w tym roku też tak się odnalazł. Mój od razu był kupiony jako dość spora roślina, był to prezent urodzinowo-imieninowy (mamy z M urodziny w grudniu i wybieramy albo jakiś doniczkowy zamiast ciętych, albo coś z krzaków do ogrodu, a w tym roku zamówiliśmy od rodziców latarenki do ogrodu).
Gosiu, byłam u Ciebie i widziałam pięknego amarylisa.
Pozdrawiam
monteverde 17:58, 17 lut 2013

Ewelinko ładny karnawałowy storczyk u mnie też u zamioculcasa jest jakiś pączek, ale może to będzie kolejny liść pozdrawiam
zawitka 18:20, 17 lut 2013

Też mam-- witaj- ale słabo rośnie ---już mu pogroziam ----zobaczymy.Twój jest piękny czy czymś podlewasz
Kuklik 23:53, 17 lut 2013

Cieszę się że zajrzalam bo nawet nie wiedziałam że zamioculcas kwitnie pozdrawiam Ewelinko