... można miniaturki ale one są strasznie drogie
Witaj Robercie! ale zawiało wiosną od Ciebie i takim ciepełkiem letnim,a osiągnięcia Twoje bardzo mi się podobają -oczko wodne(uprawiam ogródek przeszło 15lat i nie mam nawet malutkiego żródelka),tulipany -śliczne,bardzo mi się tez podoba to korytko i kompozycja kwiatowa w nim-taka lekka,z mgiełką białych kwiatków,do tego te białe stokrotki na trawniku-to wszystko jest w moim typie -podoba mi się u Ciebie pozdrawiami będę Cię odwiedzać-bo z doradzaniem u mnie kiepsko-sama amatorszczyzna-ale są tu superaśne koleżanki i koledzy którzy napewno pomogą
Ale tu chyba Marzenko chodzi nie o szpalery a o strzyżony żywopłot.
Dziekuje za pomoc i za mile powitanie Jestem z okolic dworca Łódź Kaliska a ogródek znajduje się w okolicach Kalisza. Jeszcze jeden akcent wiosenny:
Grażynko cześć mam od koleżanki , a część kupowałam wysyłkowo , ale ten z wysyłki był w tamtym roku jak badylek , tak więc nie polecam nawet tego sprzedawcy ta kopka z pierwszej foty to super odmiana . polecam kupować te średnie wysokości , bo te wysokie pokładają się a to wspomniany okaz z internetu ...ale jestem dobrej myśli że się teraz zbierze do rośnięcia
A ja popełnię jeszcze inny falstart
Cześć Wszystkim, Na powitanie zamieszczam wiosenne zdjęcie
Jolu, poniedziałkowy irys żółty, co prawda nie odmianowy, ale też piękny. sielsko Dzidka co to jest za roslinka ta pierwsza z prawej - jakby jakiś rdest