Grażynko cześć mam od koleżanki , a część kupowałam wysyłkowo , ale ten z wysyłki był w tamtym roku jak badylek , tak więc nie polecam nawet tego sprzedawcy
ta kopka z pierwszej foty to super odmiana . polecam kupować te średnie wysokości , bo te wysokie pokładają się
a to wspomniany okaz z internetu ...ale jestem dobrej myśli że się teraz zbierze do rośnięcia
Historia odnalezienie opakowania u mnie.... to opakowanie z moich Luciferków.... z piekła rodem... w każdym markecie tej firmy sprzedają cebulki. I te najzwyklejsze krokosomie u mnie zimują.. przysypuję tylko korą..
też tak myślę . jestem w sumie zła że takie żdżbełko przysłali , ale nigdy się nie zniechęcam .
choć zawsze sobie mówię że koniec z internetem , to znowu zamówiłam sporo host na FUNKIA .PL
i sporo roślin u MAREKPODSTOLEC . ale o nich tylko dobrze słyszałam na forach , więc bez obaw .
Irenka miłek zamawiała w jesieni hosty i jest bardzo zadowolona .
Ulka ja również buziam z zasypanych Beskidów .
oglądam beczki , bo w końcu trzeba wodę łapać z dachów , a w "Mai w ogrodzie "pomysł promują , więc trzeba pogooglać żeby cos wybrać . spodobały mi się takie fajne beczki