Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 10:00, 13 gru 2012

Do góry
ja choruję, ale wstawiam dalsze fotki, coby nie było, że chitrus...i do tego leniuszek!

inspiracje dla nas, eko wianek Agi_pe i obok w fioletach jej koleżanki Izy...ależ ta Iza pletła te gałęzie dereni, trzeba było wam to widzieć...zdolne dziewczyny, uczestniczą w wielu warsztatach, dzięki temu nam było łatwiej..

kolejny wianek Izy...szło jej błyskawicznie!

i kolejny

a to Gabrysi, zrobiła trzy o ile się nie mylę, tez ma talent w rękach
W Gąszczu u Tess 09:59, 13 gru 2012

Do góry
Tessi, zobaczyłam wianek i jakoś to przełknęłam. Ale przy latarenkach to rozdziawiłam buzię - a kaflach chcę napisać. Ja Ci je kiedyś odkuję.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 09:59, 13 gru 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Na sam koniec tego miłego dnia 12.12.2012 r. prawie o godz. 12 w nocy wrzucam moje kolejne dzieło skończone Tak wygląda po udekorowaniu wianek z witek brzozowych, którego wykonanie pokazywałam kilka stron temu

To prezent dla wyjątkowej osoby - mojej serdecznej koleżanki, z którą się jutro spotykam

prezent śliczny też bym taki z chęcią przyjeła na swoje ręcę
buziak
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:58, 13 gru 2012

Do góry
W zbliżeniu wianek dla dzieci...a ja się pochorowałam, katar. kaszel i ogólne przymulenie, siedzę w domku i szybko muszę się leczyć, no bo święta i goście za pasem.... Waligóra już dzwonił do lekarza, ja nie taka skora, ale oczywiście do poniedziałku nie ma miejsc, czyli lecz się sam!!!

takie elementy na wesoło, aby wzbudzić zainteresowanie dzieci, barwy też jarzące, chyba dzieci to lubią

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:53, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Czy Ty wiesz, o której skończyłyśmy mój ostatni wianek??? Grubo po 22 Dobrze, że śnieg jest, to mi we wsi asfaltu na noc nie zwinęli

wiem, wiem bo paczałam na forum. My byłysmy chwilę po 22 w domu
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 09:50, 13 gru 2012

Do góry
Czy Ty wiesz, o której skończyłyśmy mój ostatni wianek??? Grubo po 22 Dobrze, że śnieg jest, to mi we wsi asfaltu na noc nie zwinęli
Ogród Magdalenka 09:47, 13 gru 2012

Do góry
Prząśniczki - niezła grupa! A jakie zgodne! I każda ,,grubo" wyprzędła swój wianek!
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:41, 13 gru 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Szalone Zdolneślązaczki...jesteście bardzo utalentowane. Wasze wianki bardzo mi sie podobają. Najbardziej wianek Justyny i Agi Pe. Lubię ekodekoracje a te są z najwyższej półki. Jesteście bardzo pomysłowe.

dzięki , pozdrawiam
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:40, 13 gru 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Wieloszka, wianek wyszedł super
Dzięki dziewczyny za przemiły wieczór.
Dotarłyśmy do domu bez problemu, w połowie drogi już miałyśmy dobrą widoczność (szyby odmarzły)
Madzia, dokładnie jest 64 km

Aga, ja też jechałam z zamarzniętą szybą - miałam wybór: jechać 20km/na godzinę za Marzenką i wytrzeszczać oczy żeby widzieć cokolwiek, albo zatrzymać się, oskrobać szyby i... zgubić się wyjeżdżając na obwodnicę Akurat jak do niej dotarłam szyby odmarzły
Twoja cerata uratowała Madzi podłogę Następnym razem musisz nas wcześniej poinstruować, masz wprawę Powodzenia na kiermaszu, zarządzie i wszystkim

Aga, Ty do Madzi też masz kawałek. Obwodnicą jednak świetnie się jedzie. A ja to miałam asystentkę do skrobania szyby hehehehe
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:34, 13 gru 2012

Do góry
Ireno, o taki wianek zielony bym Cię nie podejrzewała . Bardzo fajny!
Ściskam ciepło.
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 09:31, 13 gru 2012

Do góry
anemona napisał(a)
Lampa szyszkowa jest zrobiona z 30 cm styropianowej kuli umocowanej na kiju, który stoi w wiklinowym koszu.Wszystkie ozdoby tj. szyszki, kwiaty z koronki i sztuczne są przyklejone klejem na gorąco. Jedynie lampki są luzem przeplecione pomiędzy nimi.
Wianek ze starek książki też jest klejony pistoletem.

Kurcze no, śliczne macie te wianki Nic tylko pozazdrościć Pozdrawiam ciepło
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 09:19, 13 gru 2012

Do góry
Cześć Anitko . No nie wiedziałam , że sztrykujesz i heklujesz.... Jak to możliwe , że jeszcze na ten temat nie weszłyśmy.??.. piękny wianek ...ciekawe co powstanie teraz ....pozdrowionka, miłego dnia
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 09:13, 13 gru 2012

Do góry
Dorzucę jeszcze kolejny wianek. Baza wianka z witek brzozowych, którego wykonanie pokazywałam w swoim wątku.

Wersja mini mini 09:12, 13 gru 2012

Do góry
Witam Przemiłe Wrocławianki ten wianek jest prześliczny a ja liczę na foto relację z wiankowania... Szkoda ,że mam do Was tak daaaaleko.. Bo warunki metrowo- ogrodowe mamy podobne ale Wasze doświadczenie jest już ogromne w przeciwieństwie do mojego ...po południu zaraz polecę po tekturowe ozdoby do empiku ... Mam nadzieję , że w Katowicach asortyment jest podobny.... jeszcze nie zlokalizowałam juty pozdrowionka , miłego dnia
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 09:10, 13 gru 2012

Do góry
Szalone Zdolneślązaczki...jesteście bardzo utalentowane. Wasze wianki bardzo mi sie podobają. Najbardziej wianek Justyny i Agi Pe. Lubię ekodekoracje a te są z najwyższej półki. Jesteście bardzo pomysłowe.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:37, 13 gru 2012

Do góry
ten wianek dla dzieci poprostu cudo! jakie to w czlowieku drzemia nieodkryte zdolnosci

ps.drugi wianuszek rowniez sliczny

a Ty Irenko usmiechnieta jak zwykle , bardzo Ci z tym do twarzy
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 08:35, 13 gru 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Wieloszka, wianek wyszedł super
Dzięki dziewczyny za przemiły wieczór.
Dotarłyśmy do domu bez problemu, w połowie drogi już miałyśmy dobrą widoczność (szyby odmarzły)
Madzia, dokładnie jest 64 km

Aga, ja też jechałam z zamarzniętą szybą - miałam wybór: jechać 20km/na godzinę za Marzenką i wytrzeszczać oczy żeby widzieć cokolwiek, albo zatrzymać się, oskrobać szyby i... zgubić się wyjeżdżając na obwodnicę Akurat jak do niej dotarłam szyby odmarzły
Twoja cerata uratowała Madzi podłogę Następnym razem musisz nas wcześniej poinstruować, masz wprawę Powodzenia na kiermaszu, zarządzie i wszystkim
Ogródeczek jagody99 04:45, 13 gru 2012

Do góry
zuza12 napisał(a)
Kochana co Ty chcesz od tych wianków. Są śliczne i najwazniejsze to sama je zrobiłaś. Wieszaj na drzwi i niech Twoim sąsiadkom gały z zazdrości wychodzą.

Dziekuje Zuziu juz wianek na drzwiach sasiadow to ani pali ani ziebi.
Oni nawet nie widza moi sasiedzi blisko mnie pewnie nawet nie obchodza swiat.
Tutaj to taka zbieranina z calego swiata kto ich tam wie co oni za jedni ha ha ha.
pozdrawiam
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:23, 13 gru 2012

Do góry
wianek Aga_pe..na bazie kory brzozy, jestem zachwycona jego naturalnością i prostotą
jutro cd idę spać, dobranoc..jesteście kochani, ze do tak póxna wysiedzieliście, ale zabawa była wspólna i za to was kofam
Danusiu pozdrawiam, widzisz co się wyprawia dzięki Tobie
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 00:19, 13 gru 2012

Do góry
mała przekąska, coby nie opaść z sił

na zdjęciu Iza, Aga_pe, Marzenka, Gabi, Wieloszka i Justyna..

opracowywanie strategii wiankowej...kolory, typy, dodatki...
Gabi, Wieloszka, Justyna

zaczynam walczyć o pierwszy wianek...oj nie było łatwo, w głowie pustka, a tyle podpowiedzi...

tu już podłapałam, widać po ruchach..ha, ha
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies