Ogród w skali mikro :)
12:52, 20 sty 2013
Będzie lepiej niż ładnie!
Od tego momentu nastała era bukszpanów, a dalszy ciąg w pierwszej części mojego wątku
To wszystko co stworzyliśmy zostało okupione ciężką pracą, której się nie boimy oboje z Witkiem
![]()
Aniu, Mileno, Marta, Ula...pozdrawiam
u nas -5, śnieg, czyli zimy ciąg dalszy..
a ja wrzucam zdjęcie z maja 2012
jaśminoiec
![]()
Elu to tylko maziaje..mogę wykasować![]()
Ale chciałam Ci pokazać, że musiałabyś dać zieloną ścianę po bokach ściany wodnej żeby ci pijoki nie zaglądali![]()
![]()
Na lodowcu w drodze na wschód
Kawały lodowca odrywają się niekiedy nawet cały ściany lodowe pękają,odrywająsię ipłyną do oceanu.Na ostatnim zdjęciu czarny pył wulkaniczny po wybuchu Hekli.
Tak było ciepło,ale to bliżej Rejkiawiku
Zbyszek ja rozumiem, ale chodzi mi o różnicę w roślinach czy ta "idziesz na miedzę lub coś wtym stylu kopiesz brzózki i sadzisz u siebie,"- jest gorsza ?? Bo jeśli nie to ja wolę iść na tę miedzę i sobie wykopać![]()
Ahhh - ciekawe czy moje w ogóle wyjdą - bo nornice je pokochały......
Ania przypominam sobie ptaszki w jadalni ptasiej i w poczekalni ... fajny widok do porannej kawy
... pozdrawiam
...
a na wiosnę i wybuch tych wszystkich cebulek to czekam bardzo niecierpliwie ... to będzie szał... !!!
![]()
Przesylam w prezencie krokusiki i tulipanki z 2013 roku
Aniu - piękne krokusikowo masz u siebie. A psiuńcio nie depta Ci kfiatuszków? I mam jeszcze jedno pytanie - zawsze cebulowe sadziłam jesienią a czy jest możliwość wsadzenia ich wiosną i jeszcze cieszenia się kwitnieniem?? Dziobki zostawiam niedzielne
ckni mi się już do tej wiosny
iryski. ciekawa jestem czy w tym roku będą miały więcej kwiatów..
![]()
![]()