Chyba mocą się tego nie mierzy. Ważna jest pojemność zbiornika, 24 litry dla amatora wystarczy,
Kiedyś uśmiałam się, bo jedna firma (nie moja) przyjechała na konserwację zimową do klienta obok nas i wydmuchała system opryskiwaczem Kwazar Nie mogę.
Wiesz co Danasiu niewiem z czego , ale przetrwala tak juz 2 zimy... jest podobno z jakiegos stolu i przedstawia jakis chinski zaprzeg chyba z konmi :-?
Moze to gres , albo marmur niewiem troche to ciezkie jest.... , ale jak chcesz przyjac to jakos to trzeba zatransportowac do Polski a potem wysylka tak?...., czy wolisz sobie w niemczech kolo Köln odebrac
Safoya, jak to "pana z wózkiem" ? U mnie też Pan z wózkiem przy rowerze jechał ale wiózł starą paletę na opał
Ale też w końcu mam szczęście, ja bukszpany jadąc na rowerze znalazłam
A ten pan to z jakim zamiarem jechał z tymi bukszpanami i gdzie, tak po prostu pod Twoim domem???
A no chyba mu się już nie podobały - miał 4. Po drodze go gdzieś spotkałam. Komuś chciał oddać. Zaproponowałam mu przekupnie opłatę ...powiedział ok i dalej pojechał. Wołam..ale ja nie wiem gdzie pan mieszka! On na to, że wie gdzie ja mieszkam :/ i przyjechał wieczorem z dwoma.
Linie śliczne ale złotokap ... nieee
Wszystkie duże rośliny nie zimozielone
Kulka na kiju najlepsza z cisa. tuje trzeba ciąc i to ostro, bo zarosną jak u Babci Jasi
Bażyna może byc ale nie kwitnie. Wrzosiec o żółtych gałązkach byłby ładniejszy i krokusy w nim niebieskie
Krokusiki właśnie posadziłam przy Frohburgu-tylko wrzościów brak.. ale na wiosnę dosadzę .
Magnolia, zajrzyj w PW Czosnki mnie kręcą jedynie posadzone w dużej ilości, próbowałąm z białymi, ale niewypał, nie było efektu. Czosnek Szuberta wygląda jak fajerwerki, ale dla mnie zbyt mało wyrazisty na rabacie. W pewnych zestawieniach jednak wygląda świetnie.
Czosnki muszą być posadzone w czymś "trawiastym" co udaje ich liście, które niestety nie wyglądają dobrze.