Zajrzy , zajrzy........ bo to nie o ilość stronek idzie..... a o jakość I o osobowość...a tę masz
I tak trzymaj
Kwiatki swoje masz ładniutkie, więc podsyłam Ci ptaszki...
to jest część mojej literatury lampion jest z tego matriału co Danusi te praszki nie wiem dokładnie z czego ale porcelana chyba nie chyba bardziej glina
Ale bystrzak po oczach widać, że drapieżnik jak baba w zapasce i chuście na głowie a mnie dzisiaj sójka ogon pokazała i tyle może jeszcze się uda ją sfocić, Bogdziu tu w O., wcale nie ma wróbli ani mazurków aż diwne a na śmietniku rządzą kawki i kruki z wronami pozdrawiam ładny ten krogulec
Niestety Aniu wróble i mazurki sa dziś rzadko spotykane.Kto by się spodziewał że ptak którego było można spotkac wszędzie w dużych ilosciach może tak wyginąc. U mnie tez jest ich bardzo mało, czasem parka , czasem dwie. Jeszcze tylko na obrzeżach miast można je spotkac.Na wsiach prawie wcale ich nie ma i w miastach też.Jeśli wróble tak wyginęły to trzeba dbac o inne gatunki żeby nie stało sie z nimi to samo.Pozdrawiam serdecznie.
A u mnie dziś rano sarenki przyszły się posilić ... Tyle czasu zalega gruba i oblodzone warstwa śniegu , że Bidule nie mają co jeść gałęzie drzew iglastych są już calutkie oskubane aż do wysokości zasięgu ich mordek ... A podobno odwilż szła... Nie wiem ile na tych zdjęciach dojrzycie , bo jakość słaba.. Ale to z komórki , dość daleko no i pozować diablice nie chciały
Witaj Anito. Wpadłam i biegnę dalej, niewiele poczytałam, ale może jeszcze będzie mi dane. Na razie przeglądnęłam ostatnie zdjęcia. To zdj. jest niesamowite!
Patrzę i patrzę i te hortensje to dobry pomysł....podadzić je przed tujami .....tą ostatnią żółtą usunąć ...i jak na słońcu to mocno podlewać...jak tu np...
Zdjęcie z http://www.houzz.com