Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 09:17, 11 lut 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Gosiu w garden puzzle robisz takie fajne projekty? Oj to ja zrobie fotki i Ty mi pomożesz z moim ogrodem
Juz nawet Ela planu działki u mnie szuka abym na wiosnę już miała co robić hehehh

Najpierw wymyślam na papierze, sprawdzam czy to ma rację bytu w rzeczywistości, a w garden puzzle lubię się czasami pobawić i zobaczyć jakby to wyglądało co wymyśliłam, i zawsze coś tam poprzestawiam, szkoda tylko że tam tak mało roślin jest, bo ciężko czasami dobrać. Ale zawsze co nieco widać, w moim projekcie mają być jeszcze bonsaie ale w tym programie nie ma czegoś takiego, zastąpić też nie ma czym.
Warto zrobić zdjęcia i pobawić się, a na papierze i tak warto mieć, chociażby do obliczenia ilości roślin i czy się wszystko zmieści. Będziemy pomagać wstawiaj zdjęcia i plan
Gabrysia_ 09:28, 11 lut 2013

Gratuluję ...200 strony
gierczusia 10:12, 11 lut 2013

Aallloooo buziole z okazji 200 stronki.. sukcesów życzę , nie tylko w ogrodzie i niegasnącego entuzjazmu kwiatuszka dołączam...
giza 11:42, 11 lut 2013

Hogata napisał(a)

Chodzi mi o coś takiego:
]

Ale super te "kulkowe" drzewka! Bardzo mi się podobają! Czy one szybko- w zamierzeniu- rosną?
Gosiniak 11:53, 11 lut 2013

Raczej wolno, ale mi na takich zależy, u Danusi przed domem rosną już dość duże okazy tych wisienek i bardzo je poleca, chodzą za mną od dłuższego czasu moje jak kupię będą malutkie w sensie korony, pień na wysokość nie rośnie, więc trzeba kupić od razu docelową wysokość, tylko korona się powiększa. Wiele osób ma je na forum oczywiście za sprawą Danusi
giza 12:05, 11 lut 2013

A w którym watku u Danusi sa pokazane, masz to moze gdzieś "zapisane"?
Milka 12:16, 11 lut 2013

Gosiu, ogrodniczko pięknego ogrodu, wielkie gratki na 200!!

Gosiniak 12:29, 11 lut 2013

giza napisał(a)
A w którym watku u Danusi sa pokazane, masz to moze gdzieś "zapisane"?

Obejrzyj wizytówkę, Danusia ma je przy murze:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1349-wizytowka-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy
W wątku też wiele razy pokazywała, ale tyle stron to teraz na szybko nie znajdę, ale tobie polecam przejrzeć obydwie części, Danusia wyjątkowo prowadzi swój wątek, wiele można się nauczyć, leć tylko pismem obrazkowym i odpowiedziami Danusi. Wiśnie były pokazane w różnych odsłonach. Na necie też możesz sobie je dokładnie zobaczyć, ale to nie to samo co na żywo, widziałam niedawno duży okaz przy ulicy, pięknie wyglądał.
giza 12:31, 11 lut 2013

Ok, to lecę
Ciekawe, kto za mnie obiad ugotuje Wpadłam z pracy...prosto do komputera.
Zeta 12:32, 11 lut 2013

Nie było mnie dwa dni już nie ogarniam ale na 200 zdażyłam więc kfiatuch ślę..