gusiarz
09:28, 10 lut 2013
Dziewczyny - napisałam mega posta i mi go zjadło......... i mam nerwa....
Więc teraz w skrócie. Myslę o drzewach ale nic na łapu capu...
Gabiony będą w ogrodzeniu, więc może również zrobię z nich ściankę wodną.
Co do blachy trzeba w różnych punktach pytać - z doświadczenia wiem że najtaniej w firmach "postkomunistycznych" i można się targować. Trzeba tam mieć swój pomysł co chce się zrobić i niemal stać nad głową przy wykonaniu. Ale coś za coś. Justyna z ogrodu Mini mini ma fajne donice z nierdzewki i też szukała, aż znalazła niepozornego wykonawcę - u niego było najtaniej
.
Jak stawiać ściankę z bloczków - nie trzeba jej już tynkować, skoro i tak blacha przyjdzie na facjatę.
Spróbuję coś namalować na zdjęciach. Może się uda....
Uwielbiam Was kobitki

Więc teraz w skrócie. Myslę o drzewach ale nic na łapu capu...
Gabiony będą w ogrodzeniu, więc może również zrobię z nich ściankę wodną.
Co do blachy trzeba w różnych punktach pytać - z doświadczenia wiem że najtaniej w firmach "postkomunistycznych" i można się targować. Trzeba tam mieć swój pomysł co chce się zrobić i niemal stać nad głową przy wykonaniu. Ale coś za coś. Justyna z ogrodu Mini mini ma fajne donice z nierdzewki i też szukała, aż znalazła niepozornego wykonawcę - u niego było najtaniej

Jak stawiać ściankę z bloczków - nie trzeba jej już tynkować, skoro i tak blacha przyjdzie na facjatę.
Spróbuję coś namalować na zdjęciach. Może się uda....
Uwielbiam Was kobitki