Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

ogrodoweimpresjejolki 13:47, 10 sty 2013

Do góry
jotka napisał(a)

Jolu spóźniłam się mocno z gratulacjami ale mam usprawiedliwienie. Serdecznie gratuluję. (na balkonie też byłam)

Bogdziu, dziękuję
czy dobrze kojarzę, że to nemezja powabna ? Kiedyś siałam, ale nigdy taka ładna nie wyrosła.

Dobrze kojarzysz. Uśmiałam sie nieźle z Twoich opadów wody we wszystkich mozliwych miejscach. Pozdrówka.
Ogród szmaragdowy 13:43, 10 sty 2013

Do góry
Przetacznik napisał(a)
[

Ależ idealna tęcza, jak obrazek z książki, pozdrawiam : )

Jak w najpiękniejszej bajce. Pozdrawiam Krzysiu.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:42, 10 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Uuuuuuuuuuuuuu.... Jak zwykle Irenka szykowna, czy w dresiku czy w stroju narciarskim. Widzę, że przygotowania pełną gębą.

musiałam kupić, bo mi poprzednie wcięło przy przeprowadzkach...ale kupione z przeceny, ceny boskie
jak tam Aga, masz cykora...ja trochę tak

Nawet jak byś leżała na tym stoku to będzie na co ppatrzec. A my już czekamy na zdjecia. ja oczy lecze , kropelki zakraplam żeby lepiej wszystko zobaczyc.
Ogród szmaragdowy 13:39, 10 sty 2013

Do góry
[

Ależ idealna tęcza, jak obrazek z książki, pozdrawiam : )
Lewizja - Lewisia 13:30, 10 sty 2013

Do góry
moja trzy lata mieszkała w szczelinie miedzy kamieniami, ostatnia zima ją wykończyła

Ogród szmaragdowy 13:25, 10 sty 2013

Do góry
Wspomnienie lata.

ogrodoweimpresjejolki 13:25, 10 sty 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Jolu spóźniłam się mocno z gratulacjami ale mam usprawiedliwienie. Serdecznie gratuluję. (na balkonie też byłam)

Bogdziu, dziękuję
czy dobrze kojarzę, że to nemezja powabna ? Kiedyś siałam, ale nigdy taka ładna nie wyrosła.
Mój mały raj na ziemi :) 13:00, 10 sty 2013

Do góry
wpadam tylko na chwilkę, bo niby pracuję, więc wyłączyłam "O", bo mnie kusiło.... no ale wydruki
tzw. przedogródka leżą sobie obok, więc..... musiałam coś wymodzić !
wiem, jestem nienormalna, ale taka jedna mała zmiana

zamiast szpalera z cisa - kostki z cisa i trawy (tylko jakie, bo tam cienia dużo)
będzie lżej i nowocześniej jak to Agnieszka z ogr. do kwadratu napisała

i dzrwo już na trawie (lub niekoniecznie) , może być rzeźba

i wymienione kostki betonowe na prostokąty - też od Agnieszki inspiracja !

fajnie?

lepiej ?

no to ja dzisiaj sowjego projektu nie skończę, tzn klientów (mam nadzieję, ze nie przeczytają )
a jeszcze nasadzenia na taras tzreba obmyśleć..... i pergolę kupić - bo będzie na pewno przy wejściu i róże ! dużo pnącej róży
jak pracować jak ogród kusi ????
ogrodoweimpresjejolki 12:44, 10 sty 2013

Do góry
Jolu,Markowi najserdeczniejsze życzenia przekaż!Wielu lat w zdrowiu! No i buziaczki!
Zapraszam na balkon 12:36, 10 sty 2013

Do góry
Gosiu, jak widać użytkowe akcesoria ogrodowe mogą też zdobić

a ten sekator to wbrew pozorom "ozdoba całoroczna"

Ogród zmyślony 12:20, 10 sty 2013

Do góry
ja z przyjemnością wspominam wizytę w Twoim ogrodzie, znalazłam tam i delikatność i rozmarzenie i fantazję... i mam to na zdjęciach : )
A niedługo spróbuję pierwszy raz w życiu wysiać werbenę i oby urosła tak pięknie jak u Ciebie

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:15, 10 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
a teraz pokażę, jak wyglądają bluszcze domowe wsadzone w grunt w kwietniu 2012...i to w styczniu! szok!

chyba przeżyją i w tym sezonie mam z głowy kupowanie

ten w doniczce...i posiała się sosna czarna, ledwo ale widać..niech rośnie, jak ktoś będzie chętny, oddam w dobre ręce

A bluszczyki rzeczywiście niezłe....i zima łagodna więc nie przemarzły.....moje teraz pod śniegiem.....ciekawe jakie przyrosty będą miały wiosną.....a ze 20 gałązek chyba posadziłam.
Moje poletko 12:14, 10 sty 2013

Do góry

jaki ciekawy ten irys - piękne kolory , pozdrawiam
Działka prawie w Borach Tucholskich 12:13, 10 sty 2013

Do góry
moje liliowce c.d.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:11, 10 sty 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Uuuuuuuuuuuuuu.... Jak zwykle Irenka szykowna, czy w dresiku czy w stroju narciarskim. Widzę, że przygotowania pełną gębą.

musiałam kupić, bo mi poprzednie wcięło przy przeprowadzkach...ale kupione z przeceny, ceny boskie

Cykor na cykorze cykorem pogania. Najgorsze te kamery i paparazzi bo ja taką pozycję jak Konstancja trzymam. Najgorsze, że w tym roku jeszcze nie jeździłam, a w zeszłym tylko 3 razy, więc będzie prawie jak od zera, no zera i pół. Po co ja się w to pcham, chyba naprawdę muszę Was lubić, bo jak to inaczej wytłumaczyć?

Irenko jest dobrze......co byś powiedziała jakbym ja pojechała i stanęła na stoku po 14 latach??.....to tylko ośla łączka mnie by ratowała
Właśnie to jest fajne że się spotkacie.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:02, 10 sty 2013

Do góry
a teraz pokażę, jak wyglądają bluszcze domowe wsadzone w grunt w kwietniu 2012...i to w styczniu! szok!

chyba przeżyją i w tym sezonie mam z głowy kupowanie

ten w doniczce...i posiała się sosna czarna, ledwo ale widać..niech rośnie, jak ktoś będzie chętny, oddam w dobre ręce

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:59, 10 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Cykor na cykorze cykorem pogania. Najgorsze te kamery i paparazzi bo ja taką pozycję jak Konstancja trzymam. Najgorsze, że w tym roku jeszcze nie jeździłam, a w zeszłym tylko 3 razy, więc będzie prawie jak od zera, no zera i pół. Po co ja się w to pcham, chyba naprawdę muszę Was lubić, bo jak to inaczej wytłumaczyć?
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 11:53, 10 sty 2013

Do góry
Gabriela napisał(a)

cd.

Dobre to?

Zależy co kto lubi Ja jestem fanatyczną fanką Agathy Christie i kryminałów, ale nie tych koszmarów współczesnych, tylko takich w stylu Agathy. Czyli morderstwo w tle i opowieść o rozwiązywaniu logicznej zagadki. Mam ścisły umysł i coś takiego to dla mnie ogromna przyjemność
Przeczytałam już wszystko co napisała Agatha i szukam innych, którzy choć trochę podobnie piszą. Camilla Lackberg jest baaaardzo blisko ideału. Połknęłam jednym tchem, super! Ale to nie jest żadna ambitna literatura
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:51, 10 sty 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)

Zapraszam na balkon 11:47, 10 sty 2013

Do góry
Wietrznie, deszczowo, ..
Chętnie ożywiłabym chociaż kwiatkami, ale jeszcze nie czas ...
Ale żółty kolor pewnie znajdzie się najwcześniej

przy deszczowej pogodzie jak dziś uczep -wodopijca czułby się dobrze, tylko stopni Celsjusza musiałoby być duuużo więcej

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies