Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Lek na całe zło czyli mój ogród 23:48, 20 gru 2012

Do góry
A to lilia złotogłów od Bożenki.

Funkie - Hosta 23:48, 20 gru 2012

Do góry
recento napisał(a)
Bedziesz musiała zrobić zdjecie z bliska ,ale np. teń lisc na godzinie 11 wyglada bardzo podejrzanie.
Nie proponuje Ci testów serologicznych na HVX,gdyz sa dosyć drogie/ale dostepne u nas/Chyba ,zeby zzerała Cie ciekawosc.Ja w tym roku tak z ciekawosci testowałem trzy hosty na szczeście wynik wyszedł ujemny/ale stres był/
Po pierwsze przecztaj o profilaktyce i z .. daleka o tej hosty.Na wiosne zobaczymy zdj. to bedzie mozna cos wiecej powiedzieć..

Jeszcze raz serdecznie dziękuję, poczytam..Dodam ,że wiosną liście były piękne,potem trochę ją podsuszyło i po tym tak jak widać zmienily się.Wiosną zrobię mocne zbliżenie.
Tak wyglądała w ubiegłym roku w maju
Lek na całe zło czyli mój ogród 23:45, 20 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)

Aniu, Krysiu, Irenko, Haniu, Vivo, Bożenko, Krisec, dzięki za odwiedziny. Serdecznie pozdrawiam

Aldonka.. ależ to cudo.. jak sie zwie.?.. no czaderska takie jeszcze nie widziałam...

To bardzo pospolita lilia, wzięłam ją od brata z działki. Była tam od zawsze, ale nie znam nazwy.

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 23:35, 20 gru 2012

Do góry
malkul napisał(a)
I stroik na stół

śliczne białe bombki, gdzie takie można kupić, bo ja niestety takich nigdzie nie namierzyłam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:34, 20 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza choinka przecieź płci żeńskiej! Dlaczego ją saute pokazujesz? Przecież najpierw krem przeciwzmarszkowy, nawilżający, podkład, puder sypki, róż, cienie, tusz , kredka, pomadka i będzie glanz pomada! I będziemy och i ach

Moja choinka byla w ciemnościach kupowana... I co z tego , ze jodła skoro w dwóch miejscach łysa...

ile zajmuje samo wymienianie ... ... a ja to wszystko robię w pół godziny ... miszcz !!! nomalnie miszczunio
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:34, 20 gru 2012

Do góry
A to ja na 1000 widoczek klasyczny

Roztoczańskie klimaty 23:33, 20 gru 2012

Do góry
No może takie zdjęcie , w świetle półdziennym
Przyjazny ogród 23:31, 20 gru 2012

Do góry
A ja Baranów Sandomierski

Przyjazny ogród 23:14, 20 gru 2012

Do góry
Do Dubiecka dorzucę jeszcze:
Przemyśl

I Krasiczyn

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:00, 20 gru 2012

Do góry
dziewczyny ... ja nie wiem czy to się nadaje ...

za to wklejam moją zieloną pokrakę ... aktualnie ma nastawiane gałązki jabłkami ... jutro sekator pójdzie w ruch i może wzorem Zety dowiążę jej gałązki bo miejscami łysawa ... zanim chirurgia plastyczna w wersji green zadziała brzydkie kaczątko wygląda tak oto żałośnie

to był jej lepszy profil ... z lewej jest mniej fotogeniczna ...

Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 22:59, 20 gru 2012

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:58, 20 gru 2012

Do góry
No jak to gdzie???? W salonie sobie stoi od niedzieli

Aha.....girlandę rozebrałem....bo się jej zaschło troszkę....Ale jutro lub pojutrze zrobię nową - już sobie nawet jodły naniosłem
No i poinsecję kupiłem Śliczna jest
Kondziowy Ogród :) 22:56, 20 gru 2012

Do góry
Zaglądam,i oczom nie wierzę! W jednym wątku widzę wpis Konrada + uśmieszek,a w jego własnym.....co się dzieje?
Czy ja muszę motywować dorosłego,silnego faceta?
Wiem,że ciężko.Ale zobacz na Roberta,Tyra za granica,a ogród zostawił na całą zimę i wiosnę.Jaką determinację trzeba mieć by tęsknić,wytrwać i nie poddać się!
Chyba,że /sorry ,o to Ciebie nie podejrzewam/ chciałeś fachowca do ogrodu z najwyższej półki,a reszcie dziękujesz....
Opierniczać Ciebie nie będę ,decyzja jest Twoja,masz do niej prawo,ale boli mnie to,że ktoś odchodzi z przyczyn nie bardzo wiadomo jakich.
Też jedziesz za granicę?Zmieniasz miejsce zamieszkania?To mogę zrozumieć.W nowym miejscu nie ma ogrodu.....Ale ogród ma się w sercu,będziesz go kiedyś miał,ale przyjaciół bezinteresownych nie łatwo znaleźć w dzisiejszym świecie.
Nie wiem gdzie teraz jesteś,ale może trzeba trzasnąć drzwiami,i......

I życzę zdrowia,i pieniędzy ,chociaż takich żeby starczyło na kawałek chleba .
I na doniczkę z pięknym kwiatem na święta.Na razie wstawiam Tobie moją.

Kondziowy Ogród :) 22:33, 20 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Cudny projekt! I do zrealizowania ! Ja nie rozumiem czemu każdy chce tu i teraz.... ogród tworzy się latami.... Konrad masz prościej niż tysiące ogrodników bo masz plan. Kasa to rzeczy drugorzędna już... Nie trzeba robić wszystkiego od razu...

Spójrz na mnie.... jestem kura domową bez grosza przy duszy, utrzymanką męża (matko ale sie "wywaliłam" ) i jakos daje radę Robie pomału ale konsekwentnie i widać jakies tam efekty - a że roslin z lupa przez pierwszy rok trzeba szukać to insza inszosć Dasz radę chłopaku!
Mój zielony świat 22:30, 20 gru 2012

Do góry
Justyna napisał(a)

dzwońce,
buńczuczne strasznie, w większości się bija i odganiają inne ptaszki.
Jak pies ogrodnika, wlatuje dzwoniec do domku, sam nie je, tylko skupia zbój się na odganianiu sikorek.

U mnie też się tak zachowują!
Ogród średniowieczny i nie tylko 22:25, 20 gru 2012

Do góry
MarekW napisał(a)
O fajnie
a ja już kończę dekoracje świateczne. Wspomniana choinka
i podłaźniczka

Marek ale ładne ozdoby, a gwiazdki sam wycinałeś? a ta podłaźniczka to na zasadzie jemioły działa? a jak orzechy zawiesiłeś, dziurki robiłeś? że też ja Ciebie nie wykorzystałam do ozdób u siebie ale może na następny rok? i jeszcze raz dzięki za ustawienie aparatu, teraz błyskawicznie mi wskakują zdjęcia
Ogród u stóp klasztoru 22:23, 20 gru 2012

Do góry
alinak napisał(a)

.

Przepiękne wianki zrobiłaś. Myślę że o tym czy wianek jest przeznaczony na stół, czy nie, decydują świece - taki ze świecami ciężko byłoby zawiesić na drzwiach.
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:21, 20 gru 2012

Do góry
Grubosz kwitnie w najlepsze.

Tak wygląda w całości (proszę wybaczyć, ale nie pozbierałam suchych listków z parapetu przed pstryknięciem )

Mój zielony świat 22:20, 20 gru 2012

Do góry
Zeta, jeśli zima śnieżna to klony dają rady. Na podbeskidziu są ogrody z pięknymi kolekcjami acerów.
Jeśli miejsce jest osłonięte, zima śnieżna, młode egzemlarze otulone, klony sobie poradzą.

a teraz ptaszkowo,
zdjęcięcia kiepskie, ale praktykuje sztukę cierpliwości
oj przyda się, przy fotografowaniu ptaków, przyda

dzwońce,
buńczuczne strasznie, w większości się bija i odganiają inne ptaszki.
Jak pies ogrodnika, wlatuje dzwoniec do domku, sam nie je, tylko skupia zbój się na odganianiu sikorek.

bogatka, chyba pan bogatek, bo szerszy i dłuższy czarny krawat

z nowości, przyleciała sosnówka

tu nie wiem co, czekam aż Bogdzia wróci

no i przyleciał po raz pierwszy w tym sezonie pan dzięcioł
Roztoczańskie klimaty 22:18, 20 gru 2012

Do góry

W świetle dziennym nie mam , może jutro.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies