Elu, a my ciągle jemy brukselkę, której rozasadę wiosną mi dałaś. Zdjęcia zrobione wczoraj na grządce i po obraniu, jest przepyszna, jeśli będziesz siać w tym roku, to poproszę. Pozdrawiam. Po obraniu:
Nie było mnie przez miesiąc...wchodzę ...a na dzień dobry piękna ogrodowa biżuteria...pozdrawiam
Taką dostawę śniegu mam.....a ja chcę ciepło, słońce i kwiatki!!!! Ula ale kapitalne. Czy to jakaś specjalna forma do śniegu w kształcie cegły? No błagam tylko mi nie pisz, że to pojemnik po lodach Anetko, jak sama widzisz leży obok.....lody Algida zimą wykorzystane do budowy igloo......tylko igloo nie zostanie dokonczone bo malutki się rozchorował i ma od wczoraj gorączkę.....starszy kończy chorować...mały zaczął....a ja walczę nie wiadomo z czym...też spałam chyba ze 3godz. M. smarkaty od tygodnia......i jak tu nie mieć chandry
Taką dostawę śniegu mam.....a ja chcę ciepło, słońce i kwiatki!!!! Ula ale kapitalne. Czy to jakaś specjalna forma do śniegu w kształcie cegły? No błagam tylko mi nie pisz, że to pojemnik po lodach
Taką dostawę śniegu mam.....a ja chcę ciepło, słońce i kwiatki!!!!
Madżenka, mam pytanie w kostce z bukszpanu jest lawenda, a to z przodu? szałwia? jesli tak, to jaka odmiana...?
I ja jak ty Bożenko, sieję Cleome do gruntu; z ubiegłego roku posiały sie nasionka, czy przetrwały, nie wiem, ale jestem ciekawa i może mnie zaskoczą
Witam, przy okazji poczytałam o Cleome. Poznałam tę roślinę dzięki forum, bardzo mi się spodobała, więc może też spróbuję? Pozdrawiam serdecznie.
Czytam w biegu i podziwiam ,pozdrawiam
Cudeńko ...pozostawisz go w domku czy do gruntu pójdzie później?