no nie
Ps sama mam trzy rzeczy do ukatrupienia i nie wiem jak się za to zabrać żeby śladów nie zostawić, wiesz taka zbrodnia idealna i też na takim niebieskim potworze
Reniu nie jestem ekspertem , ale też mam srebrny świerk ba nawet dwa i dziewczyny poradziły aby uformować je w stożki może Ty też swój tak zrób i będzie to trochę inaczej wyglądać , ja też mam problem co przed nimi posadzić
Asiu ale wtedy dużó będzie działo się przy ambrowcu ...a w sumie to miejsce jest ok ... bardzie płasko jest przy hortkach i dziwnie na łuku właśnie ...
Ale naprawdę jest ok? i nie myślisz, ze drzewa szczepione zmienilyby na lepsze tą rabatę? Jaka powinna być szeroka aby dać tam drzewa?
Plan z wymiarami wrzucę po poludniu
Ławeczka z łukiem w drugą stronę to już wyższa szkoła jazdy ... nie dam rady ...
Dziękuję
Martuś co Ty piszesz ja wymuskany? a Ty kompleksy?!!!
Ławeczka/ścianka to jest właśnie to o czym myślałam ... ścianka w sensie jakaś biała plama ożywiałaby ten zakątek i nawiązywała do bialych elementów architektonicznych i właśnie mogła być użyteczna czyli slużyć jako ławeczka ale właśnie raczej w okolicy świerka ...
O hakone nie pomyślałam ale chodzi mi po glowie powtorzenie w rogu miscanta Ferner Osten, który jest większa plamą po lewo.
Dziękuję