Dokładnie tak samo myślałam- zrobienie koła na łuku przed ambrowcem - wykończone ławeczką, po bokach półkole z zywopłotu bukszpanowego a w dalszej czesci trawy przed hortensjami
Świek nie pasuje ze wzgledu na odcień - niebieski, ale moze dodać do niego morning light (miskant) i kostrzewy Meire'a oraz białe zawilce?
Martuś co Ty piszesz ja wymuskany? a Ty kompleksy?!!!
Ławeczka/ścianka to jest właśnie to o czym myślałam ... ścianka w sensie jakaś biała plama ożywiałaby ten zakątek i nawiązywała do bialych elementów architektonicznych i właśnie mogła być użyteczna czyli slużyć jako ławeczka ale właśnie raczej w okolicy świerka ...
O hakone nie pomyślałam ale chodzi mi po glowie powtorzenie w rogu miscanta Ferner Osten, który jest większa plamą po lewo.
Dziękuję
Ale naprawdę jest ok? i nie myślisz, ze drzewa szczepione zmienilyby na lepsze tą rabatę? Jaka powinna być szeroka aby dać tam drzewa?
Plan z wymiarami wrzucę po poludniu
Ławeczka z łukiem w drugą stronę to już wyższa szkoła jazdy ... nie dam rady ...
Dziękuję
Asiu ale wtedy dużó będzie działo się przy ambrowcu ...a w sumie to miejsce jest ok ... bardzie płasko jest przy hortkach i dziwnie na łuku właśnie ...