Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:24, 12 gru 2012

Do góry
Ja już do domu dotarłam i na szybko wrzucam kilka zdjęć.
Byłyśmy tak zajęte wiankowaniem, że tych zdjęć zrobiłyśmy niewiele.
Było bosko! Dziękuję Madziu

Materiałów nie brakowało

Piękne podarunki od Agi:
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:22, 12 gru 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
a jak obracałam laptopa żeby dostosowac obraz do normy to małż rzekł "zepsuj ... zepsuj ... drugiego nie będzie " ... terrorysta i chitrus ... i dla wszystkich pion

Dzięki Konstancjo to teraz dziewczyny do pionu ustaw ))))))))
Mój 4 arowy azyl... 21:21, 12 gru 2012

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Szkoda tej pięknej sójki. Basiu w naturze też jest walka o byt.

To stało się dwa lata temu.
Mnie bardzo podobają sie sójki, dlatego, gdy przylatują pożywić się czereśniami jedzą do syta

Zdjęcia z tego roku, z czerwca. Słabe, bo mam niewielki zoom
Mój 4 arowy azyl... 21:13, 12 gru 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Basiu gdzie te zdjęcia sójki?

Pożywić się musiałam

Tę sójkę zaatakował w locie jastrząb, atak nie bardzo mu się udał, bo ofiara mu wypadła i spadła tuż przed moją działką! Ale zabił!!!

Ogród w Tarnowie 21:13, 12 gru 2012

Do góry
W kalendarzu na 2013 rok wydanym przez ogólnopolski koncern gazowniczy znalazło się zdjęcie z ogrodu wykonane i wysłane na konkurs przez mojego syna.

Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:10, 12 gru 2012

Do góry
bea_ta napisał(a)

Z jaka chudzinką podzielę sie krzesełeczkim .......w pierwszym rzędzie
I wyciągam zapasy

to może ja się dosiądę i winka doniosę Aniu ?

Taka chudzinka może siadać ze mna... ale straszą nas, że do północy będziemy się gniotły............

No chociaż kawałeczke pokażcie.... takie wierne fanki, a tu taka niewdzięcznosc
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:10, 12 gru 2012

Do góry
Kochani ,to pewnie nie będą zwykłe wianki, może takie?
Rododendronowy ogród II. 21:10, 12 gru 2012

Do góry
Mariusz napisał(a)

Ta sikoreczka, to chyba jeden z najbardziej cudacznych ptaków zimą. Świetne ujęcia Bogdziu. U mnie jadłodajnia już działa, ale do tej pory udało mi się uwiecznić tylko kilka bogatek - samce i samiczki. W chwili spokoju zdam relację.
Do usłyszenia

Tak się fajnie mówi sikoreczka ale to stworzonko takie szybkie że nieźle się trzeba nagimnastykowac by zrobic jej zdjecie, szczególnie przy tym kiepskim swietle gdy dużą częśc zdjec i tak trzeba wyrzucic. To niecierpliwie czekam Mariusz na Twoje zdjęcia i obiecaleś coś opowiedziec w związku z karmieniem ptaków. Wszyscy chętnie poczytają o jakichś ciekawostkach.

Witaj ponownie , ilekroć spokojnie usiądę przed klawiaturą, to migiem lecę do Ciebie jak sikorka do słoniny. Co do zdjęć, to masz rację, nie tak prosto dobrze je uchwycić, ale jak już wyjdzie jakieś, to radość ogromna.
Piszesz o mojej obietnicy, oczywiście będzie spełniona , relacja się pojawi. Przyrządziłem dzisiaj dodatkową karmę dla sikorek - nasienne krążki, która jutro o świcie wzbogaci menu w jadłodajni.
Sikoreczka dla Ciebie z pozdrowieniami z Bolestraszyc.
Niezła akrobatka

Dzięki za sikorkę i pozdrowienia a szczególnie za początkowe słowa. Miło mi że do mnie zaglądasz i jeszcze miłe słowa piszesz.. Akrobatki to one sa faktycznie i dlatego miło na nie popatrzec. To pokaż te krążki a przede wszystkim napisz co tam w nie włożyłeś bo jestem ciekawa Twoich przepisów kulinarnych dla sikorek.Równiez bardzo serdecznie Cię pozdrawiam .
Lek na całe zło czyli mój ogród 21:09, 12 gru 2012

Do góry
aldonaz napisał(a)
Z Francji przywiozłam też nasiona niskiej cynii, która jest urocza. Kwitła przez cały sezon, aż ściął ją pierwszy mróz w październiku. Zebrałam nasiona i w tym roku wysadzę wzdłuż chodnika.

Aldona, ja jestem wielka miłośniczką cynii. Miałam dwa lata taką zwyczajną. Tą niską widziałam w szkółce u Szmita, bardzo mi się podobała, nigdzie nie widziałam u nas nasionek tej cyni.
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 21:07, 12 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
I wyciągam zapasy

to może ja się dosiądę i winka doniosę Aniu ?
Lek na całe zło czyli mój ogród 20:59, 12 gru 2012

Do góry
Setkowe życzenia przyjm i ode mnie.Dziś bez kwiatka,bo na tej jabłonce dopiero w kwietniu będą....
A Tobie życzę wiosną kwietnego otoczenia wokół domu i zadowolenia z nasadzeń.
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 20:54, 12 gru 2012

Do góry
I wyciągam zapasy
Zielony Punkt - ogród Finki 20:51, 12 gru 2012

Do góry
a w sobotę przykukałam w okolicach Albertville kwitnącą Forsycję !!!

a Aukuba na tle śniegu wygląda mi dość egzotycznie...

Ogródek Hanusi po zimie 20:50, 12 gru 2012

Do góry
Aniu na osiedlu, już wszystko obejrzałam co można było,,pstryknąć, no i korciło mnie....kaczki zobaczyć....
zamarznięty staw....... Cudownie było!
Zielony Punkt - ogród Finki 20:44, 12 gru 2012

Do góry
a taki prezencik kupił mi wczoraj mój mąż

nazwy sa po francusku

Lek na całe zło czyli mój ogród 20:43, 12 gru 2012

Do góry
Aldonka gratulacje ,no 100
Rododendronowy ogród II. 20:43, 12 gru 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Ta sikoreczka, to chyba jeden z najbardziej cudacznych ptaków zimą. Świetne ujęcia Bogdziu. U mnie jadłodajnia już działa, ale do tej pory udało mi się uwiecznić tylko kilka bogatek - samce i samiczki. W chwili spokoju zdam relację.
Do usłyszenia

Tak się fajnie mówi sikoreczka ale to stworzonko takie szybkie że nieźle się trzeba nagimnastykowac by zrobic jej zdjecie, szczególnie przy tym kiepskim swietle gdy dużą częśc zdjec i tak trzeba wyrzucic. To niecierpliwie czekam Mariusz na Twoje zdjęcia i obiecaleś coś opowiedziec w związku z karmieniem ptaków. Wszyscy chętnie poczytają o jakichś ciekawostkach.

Witaj ponownie , ilekroć spokojnie usiądę przed klawiaturą, to migiem lecę do Ciebie jak sikorka do słoniny. Co do zdjęć, to masz rację, nie tak prosto dobrze je uchwycić, ale jak już wyjdzie jakieś, to radość ogromna.
Piszesz o mojej obietnicy, oczywiście będzie spełniona , relacja się pojawi. Przyrządziłem dzisiaj dodatkową karmę dla sikorek - nasienne krążki, która jutro o świcie wzbogaci menu w jadłodajni.
Sikoreczka dla Ciebie z pozdrowieniami z Bolestraszyc.
Niezła akrobatka

Zielony Punkt - ogród Finki 20:41, 12 gru 2012

Do góry
Kochani, pozdrawiam słonecznie z Val Thorens. Pogoda dzisiaj była cudowna, zimno -15 nie przeszkadza przy takim słońcu Dzień wykorzystany do maksimum: jeżdziliśmy od samego rana do 16. Olbrzymia satysfakcja odczuwalna w każdej kosteczce i mięśniu. Trochę boli, ale warto !!!

widok na Mont Blanc

za nami Mont Blanc

Mont Blanc

Ogródek Hanusi po zimie 20:32, 12 gru 2012

Do góry
Aniu właśnie byłam u dzieci.......
Ogródek Hanusi po zimie 20:29, 12 gru 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies