AgaNet
17:26, 21 sty 2013
Danusiu - wspaniale sie oglada takie metamorfozy !!! Patrzyłam na te fotki po kilka razy ! Oczywiście na piewrszych zdjęciach uderzyło mnie to, że ta działka jest niewielkich rozmiarów!!!
Teraz kompletnie tego nie widać !!
Ogród jest przepiękny, z zakątkami, tajemniczy i oczywiście bardzo elegancki.Ogromne brawa za cięzką pracę ! Szalenie krzepiące są takie wspominkowe zdjęcia
Co dla mnie ważne - widac na nich od początku pomysł, projekt i konsekwencję w jego realizacji !
Doniczkowe szaleństwo też mi sie bardzo podoba - piszę też, bo sama przez to przechodzę
Przechodzę przez różną kolorystykę...
Jeszcze chyba nie dojrzałam do konsekwencji kolorystycznej ... Echhh... niemniej jednak wierzę, że i u mnie na tych paru metrach będzie kiedyś pięnie a nie tylko pstrokato
Pozdrawiam ciepło z zaśnieżonej dziś Szkocji
PS. Mój starszak to też Michał. Bardzo lubie to imię
Teraz kompletnie tego nie widać !!
Ogród jest przepiękny, z zakątkami, tajemniczy i oczywiście bardzo elegancki.Ogromne brawa za cięzką pracę ! Szalenie krzepiące są takie wspominkowe zdjęcia

Co dla mnie ważne - widac na nich od początku pomysł, projekt i konsekwencję w jego realizacji !
Doniczkowe szaleństwo też mi sie bardzo podoba - piszę też, bo sama przez to przechodzę

Pozdrawiam ciepło z zaśnieżonej dziś Szkocji

PS. Mój starszak to też Michał. Bardzo lubie to imię