Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

zielonastrefa 10:25, 09 gru 2012

Do góry
Dziękuje za sklepik
Milenko,z okazji 100 stron życzę kolejnych i spełnienia ogrodowych marzeń

ogrodoweimpresjejolki 10:12, 09 gru 2012

Do góry
Witam

Za oknem w dalszym ciągu zima. Cyklamen przegrał z nią starcie pomimo otoczki.
Jego uroda "utrwalona" przez mróz jeszcze cieszy, a czy jest nadzieja, że wiosna wypuści z ziemi młode listki?

Same wątpliwości 09:47, 09 gru 2012

Do góry
Pozdrawiam serdecznie w niedzielę,wysyłam szkic działki,może któryś ogrodowicz zechce pomyśleć jak ją zagospodarować,serdecznie proszę o pomoc
A może to będzie bardziej widoczne?
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:46, 09 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
I taka jestem łysa pała....

Aniu, reprymenda CI się należy!!! Masz skłonność do przesady, ale to zrozumiałe, w końcu ogrodniczka z Ciebie doskonała Jeszcze raz powtórzę, bardzo dobrze Ci w tej fryzurce.

I na powiększeniu zauważyłam, jaką Ty masz wspaniałą kolekcję storczyków Poproszę o jeszcze jedną fotę z kwiatów z bliska
Połowa działki - czyli mam powoli dość 09:39, 09 gru 2012

Do góry

Koleus ----żałuję że nie może być teraz miał taki piękny czerwony kolor.
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 09:29, 09 gru 2012

Do góry
Pokażę i tu część mojej produkcji "świętoprzyspieszaczy "

Jeśli kogoś zainteresuje sposób wykonania tych dekoracji, to zapraszam do mojego wątku po stronie 200
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:16, 09 gru 2012

Do góry
Pierniczki wczorajsze:

Babeczki za jednym zamachem:

Były pyszne!

Zima!

Widoki za płotem:

I trochę bardziej w lewo:

Minus osiem, ale co tam

Nasz hektar, do lasu

Miłego dnia!
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 07:14, 09 gru 2012

Do góry
Joanka napisał(a)

Urocze
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 06:33, 09 gru 2012

Do góry
an_tre napisał(a)

Jabłuszka dobre na wszystko!
Nie chce sie wierzyć , ze kiedyś wieszało sie je nawet na choinkę

Dlaczego trudno uwierzyc ?-popatrz jakie sliczne. U mnie jak byłam dzieckiem wisiały jabłka , orzechy posrebrzane lub w srebrnych papierkach i cukierki czekoladowe i mozna było podjadac.Smakowały lepiej niz sklepowe szczególnie jak mama nie pozwalała za dużo podjadac.Bąbki tez oczywiście były, ale z nich mniej radości dla dzieci.Ja przez wiele lat też dzieciom wieszałam słodycze i wnusiom też wieszam ale już tylko czekoladę.
dziewczyny ja też wieszałam na choince i to jeszcze nie tak dawno jabłuszka, orzechy i pierniczki, a kolorowe cukierki wieszam do tej pory jabłuszka musiały być małe i mocno wybarwione

Aniu i zapewne taka choinka ma niesamowity urok
Ogrodnik Mimo Woli cd 02:38, 09 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)

Widzę,że zrobiłaś coś dla siebie i nawet ci wyszło )))))))))
Bardzo ładnie Aniu
Boćkowe perypetie ogrodkowe 01:10, 09 gru 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Oczywiscie zdjecia robione przy pomocy i pod scislym nadzorem kierownika planu zdjeciowego

a ja czekam juz niecierpliwie na takie widoki

Kierowniku... a z tą rabatą do metamorfozy to ściema?... no i skąd kierownik te kfiatki wytrzasnął?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 01:09, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A jak mi nie wyjdzie wiankowanie to mam gotowca z TK MAX

W takich kolorach miała być choinka. Ale w takich kolorach nie ma bombek więc będzie czerwono-pomarańczowa. Chyba że uda się jeszcze zdobyć pink

Tez kupiłam ten wianek,ale mój jest jakiś inny: większy i ma niektóre brokatowe bombki. Moją Corkę hipnotyzują te kolory. W Tychach na giełdzie były różowe- producent z Czechowic-Dziedzic koło Bielska. Widziano dla Tytusa super! Podobnie jak zimowe ogrodowe widoczki.
Ogród Magdalenka 01:08, 09 gru 2012

Do góry
pozdrowieńka, fajnie u Ciebie często bywam
a dziś tulipki przesyłam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 01:07, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Tess już się nie denerwujsia. Pamiętałam

Pięknie zimowo ! Kule w trawie niesamowicie wyglądają,artystyczna kompozycja wyszła
U mnie tylko szadz na drzewach,ale jak pięknie się zrobiło.
Kiedy wyszłam z pracy po 22 było tak pięknie,aą żałowałam że nie mam aparatu przy sobie.
Ludzie pewno pomyśleliby ,że czub jakiś foci w nocy haha
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 01:06, 09 gru 2012

Do góry
Czytam ten wątek od początku. Pismo obrazkowe jest wspaniałe !!!!! Ale najpierw podziw i zachwyt dla wszystkich twórców i ich wianków. Wszystkie są cudne i nie wiem czy jest jeden, który bym wybrała - wybieram wszystkie !!!!!!!!!!!!!! Tyle pomysłów i kolorów i technik - w takiej wspaniałej grupie i z takim humorem, słowem bajka. Podziwiam was i Danusię !!!!!!
Czytałam i oglądałam i chęć mię brała i co? Na wianki nie mam szans, ale lampionik? czemu nie? Sama choć skromnie, ale spróbowałam. Oto moje dzisiejsze próby :

ale tak mi się spodobało, że nie mogłam się powstrzymać i zanim wypaliła się pierwsza świeczka następny lampionik przybył:

Ogrodowisko czyni cuda !!!!!
Dzięki za inspiracje, już wiem co Mikołaj przyniesie niektórym pod choinkę )

A dziś za oknem było tak:

a na działce tak (lewkonie w śniegu):

Uff, udało się, moje pierwsze zdjęcia na forum
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 00:49, 09 gru 2012

Do góry
Betysiu kochana gratulacje 200
Boćkowe perypetie ogrodkowe 00:03, 09 gru 2012

Do góry
No Bociek.. ty mi tu nie odlatuj do ciepłych krajów, bo bez Ciebie nudno.. jak i bez Konstancji i kilu jeszcze agentek ogrodowych Muszę sie wpisywać a nie tylk oczytać..byś miała zobowiązania przebywania na forum
Ten szaliczek bardzo by mi pasował do nowych butków ..... Aż mi zal się go zrobiło na ocieplenie drzwi, a nie mojej szyi..... ale pomysł oryginalny..... No rewelacja...... może nawet go ci nie ukradnę pod osłoną nocy....
A co do Futra... mój pies uwielbia spać z nosem w butach... w dodatku nie moich... tylko męskich... narkoman????????????
A to dowód..... ja na kilometr bym się przy tym nie położyła.... a on spi.. chyba, że padł od narkozy...

Rododendronowy ogród II. 23:51, 08 gru 2012

Do góry
Bożenko przyłączam się do gratulacji z okazji pół tysiąca bardzo interesujących stron

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:44, 08 gru 2012

Do góry
To właśnie tu 23:41, 08 gru 2012

Do góry
Dzidka napisał(a)
Udało mi się wreszcie 'ustrzelić'

)

No to ustrzeliłaś ... Jest piękny Ja dzięciołów nie ma, wiec tym bardziej z ochotą oglądam....
a że troxhe szkodnik.. taka już jest natura.. ja mam jastrzębie.. jeszcze gorzej...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies