Nasadzenia przed domem
18:04, 04 wrz 2011
Żurawki zabierz, co to jest z tymi żurawkami, u mnie na ulicy także niektóre pozamierały, jakby miały grzyba.
Mówisz cymbidium we włosach - trudno było je zdobyć?
Wicio pojechała do zaprzyjaźnionej kwiaciarni. Jak wchodzi, pani patrzy czy ma kwiaty biało-zielone
Wicio pojechał do zaprzyjaźnionej kwiaciarni. Jak wchodzi, pani patrzy czy ma kwiaty biało-zielone
Mnie zawsze rozwalają takie ujęcia romantyczne i zaczynam beczeć jak bóbr. Danusiu i Witku gratuluję serdecznie.Na tej relacji wyglądacie jakbyście wczoraj brali ślub!
Piękny tort dostaliście- mięta i róze, no i może kieliszek szampana-czegóż trzeba więcej
![]()
Danusiu, piękne fotki - ta na ławce jest cudowna!!!! widac szczęscie i milośc i radość ze swojego towarzystwa - wszystko na niej jest!!!
ja siedzę na walizkach, bo zaraz w drogę do domku, ale zajrzałam na ogrodowisko (mus)
Danusiu, foty super!!! wyglądaliście obłędnie ! Ty taka dostojna, a Witek - jak chłopaczekno i Grzesio (teraz to widzę) cały tata!
Danusiu, świetne te zdjęciabardzo mi się spodobało to ze ślubu cywilnego, szczególnie eleganckie
z czego był bukiet? i zdaje się, że przy woalce również był kwiat?
a jak patrzę na to zdjęcie (chyba) na przystanku to nasuwa mi się pytanie: czy już wtedy wiedziałaś, że będzie ogród nie tylko bukszpanowy?![]()
Wszystkim wrześniowym życzę spełnienia marzeńi tego co najlepsze na ......dalszej wspólnej drodze życia
![]()