Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
14:23, 19 lis 2012
Coś wymyślimy, ze 2 na wejściu i w niedzielę za dnia

nocne zdjęcia są trudne, coś testowałam już u siebie, żeby umieć choć 1 dobre zrobić u ciebie, oto dowód

Tak się prezentuje wejście do domu i czysty staw
![]()
![]()
...kilka dni temu dostalam list od kolezanki, w ktorym napisala mi,ze dzieki moim namiarom czesto podczytuje ogrodowisko mimo iz sama ogrodu nie posiada...ale nasze historie nie tylko ogrodowe bardzo ja wciagnely i juz zostala jako staly czytacz
... namowila mnie tez do pewnej rzeczy...tz moze zmotywowala do tego aby znalezc swoje miejsce gdzie bede opisywac, zapisywac rozne wspomnienia ( nie tylko ogrodowe) by do nich wrocic po latach i przypomniec sobie siebie sprzed lat, swoje emocje, pragnienia i tesknoty...
a tym czasem zmykam i tradycyjnie bede ...we wtorek rano...chyba ze nie wytrzymam i choc na sekund pare zajrze
!!!!!
caluje was mocno i radosci, duzoooo radosci zycze!!!!!!
Witaj Kochana!
Już dziś ustawiam się w kolejce do przeczytania tej książki-pamiętnika!......i coś mi podpowiada,iż rozdział dotyczący ,,gołębia" będzie jednym z moich ulubionych,wyciskających nie jedną łezkę z oka.......Ściskam gorąco!
Troszkę historii
Myślę,że nie muszę oczekiwać przyjaźni na forum wystarczy,że się można rozumieć bez słów i to jest już bardzo dużoSzkoda,że nie mam zdjęcia z innymi ważnymi dla mnie ogrodowiczanami
![]()
![]()
Karmniki angielskie
![]()
![]()
![]()
[img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/25/257162/original.JPG[/img]![]()