Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

hanka_andrus 22:43, 21 sty 2013

Kleszcze niekoniecznie muszą siedzieć w trawie.Takie wygłodniałe siedzą nie raz na gałęziach przy ścieżkach zwierzyny, lub nad nimi.I są nastawione na zwiększoną temperaturę w okolicy.Wtedy spadają na ofiarę i szukają miejsca gdzie można się przyssać.
dajana 23:11, 21 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Słonecznego dnia!

Hanusiu różyczki cudnej urody ale słoneczko nie dotarło Z nieba leci szadż i natychmiast zamarza.Okropna u nas gołoledż a ja biedny robaczek nawet zimowych opon nie mam Dzisiaj bardzo tańcowałam zanim dojechałam do pracy Jak ja jutro dojadę ? szklanka u mnie paskudna .Weszłam tylko na chwilę ale jutro wcześniej zagoszczę.Ugotowałam na jutrzejszy dzień obiad więc czasu będę miała więcej .Serdecznie cię ściskam i dziękuję za rózyczki Dobrej Nocki i zdrówka Mam nadzieję że już jest nie co lepsze
dajana 23:18, 21 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Kleszcze niekoniecznie muszą siedzieć w trawie.Takie wygłodniałe siedzą nie raz na gałęziach przy ścieżkach zwierzyny, lub nad nimi.I są nastawione na zwiększoną temperaturę w okolicy.Wtedy spadają na ofiarę i szukają miejsca gdzie można się przyssać.

Haniu znowu mi włosy na ciele stają dęba kiedy piszecie o kleszczach .!! Te paskudy nawet do domu na jesień mogą wejśc w blokach również One lubią liście i trawy a kiedy czują ciepło spadają na człowieka bądz zwierze znieczulając miejsce i piją naszą krew ,wampiry jedne Wybierają mięciutkie miejsca, także trzeba uważać bo mozemy się zdziwić co do obranej przez nich drogi Żadnych kleszczy Haniu !! mamy zimę moze im dupska wymrozi he,he .
dajana 23:29, 21 sty 2013

Dziewczyny która chciałby być wtedy pielęgniarką ha,ha Mam na myśli biedną chłopinę Wyobrażacie sobie jakby bidulek nie zauważył a ten krwiopijca zmienił miejsce i płeć .O rany !!

Przed snem głupawki mnie wzięły a wszystko przez Anetkę ha,ha.Buziaki dla Was dziewczynki
dajana 23:30, 21 sty 2013

Zbysiu tobie odpowiem jutro bo w jednym zdaniu się nie da ,tyle uzbierało się od wczoraj Za póżno weszłam na O a wstaję o 4 rano Miałam przerwę w pracy a po pierwszym dniu wczesnego wstawania zasypiam nie chcę uszkodzić laptopa kiedy mi głowa spadnie .Powiem tylko ze w dechę z ciebie ogrodnik ,taternik i chłopina . Olkusz wymaż z pamięci nie wart uwagi ale ciekawe czym cie częstował koleś po latach, skoro było 0 Podejrzane hi.
aneta230972 00:00, 22 sty 2013

dajana napisał(a)
Dziewczyny która chciałby być wtedy pielęgniarką ha,ha Mam na myśli biedną chłopinę Wyobrażacie sobie jakby bidulek nie zauważył a ten krwiopijca zmienił miejsce i płeć .O rany !!

Przed snem głupawki mnie wzięły a wszystko przez Anetkę ha,ha.Buziaki dla Was dziewczynki

O matuchno kochana "głupawki". A ja myślałam, że to takie tylko moje jest. Cała moja rodzinka i znajomi wiedzą, że jak mnie chwyci w/w to kaplica. I co najgorsze taka szanowna głupawka to jest zarazliwa Ale ,że tak wirtualnie?
Głupawki przed snem to dobry objaw jest. Mam nadzieję, ze już sobie smacznie śpisz i słodko śnisz
gusiarz 17:54, 22 sty 2013

Dajanko - wpadam wreszcie. Nadrobiłam co nieco i macham Kleszcze to paskudy straszne. Mu zakładamy kici obroże przeciw i jest ok. Ale zanim doszliśmy do obróżki też ich nazbierała... A jak tam Twoja kiciunia? Oswoiła się już troszkę?
dajana 19:09, 22 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Dajanko - wpadam wreszcie. Nadrobiłam co nieco i macham Kleszcze to paskudy straszne. Mu zakładamy kici obroże przeciw i jest ok. Ale zanim doszliśmy do obróżki też ich nazbierała... A jak tam Twoja kiciunia? Oswoiła się już troszkę?

Gusiu moja kiciunia bawi się z Moli jak szalona .Wpadła do domu i narozrabiała ze strachu bo w domu Moli ją strasznie goniła,, taka niewyżyta z niej diablica Musiałam ją wziąć na ręce,,wtedy kotka zeszła z umywalki i wybiegła na dwór ha,ha.Pierwszą próbę mamy za sobą ,, mamy czas bo kicia jest bardzo ciekawa wnętrza domu ,zagląda po czym oczy dostaje podwójne ze zdziwienia a przy tym taka z niej kokietka że nie można jej nie lubić Ona oprócz tego ma takie oczy zielone jak moje ,lubimy sobie w nie pozaglądac ha,ha Ja tez macham i lecę zobaczyć coś tam zrobiła
ZbigniewG 22:30, 22 sty 2013

dajana napisał(a)
.. ale ciekawe czym cie częstował koleś po latach, skoro było 0 Podejrzane hi.

trunek był przedni ale jak rozłżyć to na nasze cm to wyszło jak wyszło, nie wspomnę już że jesteśmy z równie przedniego rocznika i to jeszcze w wersji limitowanej to taka odrobina autopromocji skromnej nad wyraz
Edi00 21:01, 23 sty 2013

Dajano, przyszłam właśnie do Ciebie prosto z ogrodu Lenki. Przyszłam , żeby Ci powiedzieć, że uwielbiam Twoje przemyslenia na temat życia, mijającego czasu i ogólnie życia. Czytam Twoje wpisy i od razu robi mi się raźniej na duszy.