No tak Ewelinko bo za wysoki był i się wywrócił w nocy, w doniczce jeszcze kwitnie 3 kwiatkami a lodyga w wazonie ma rozwinięte 4 kwiatki jeszcze 2 pąki czekają
a tak jest dzisiaj na ogrodzie... wiosna deszcz popadał porządnie podlał wszystko i jest oki, aby nie było mrozu teraz
Witam!
Dzięki temu, że wieje u mnie niemiłosiernie mam czas posiedzieć w domu i zajrzeć na forum. Przepadłam na dłużej w watku ze zdjeciami roku 2012, brzuszków nie muszę już dziś robić, bo tak się nasmiałam.
Urszullo, Małgosiu, Elizo, Dorkow0, Aniu, Marto, Nieszko dziękuję za życzenia i kwiatki, dla Was kolejny mój storczyk
Sezon kupowania kwiatów w tym już rozpoczęłam - zdążyłam zamówić już fuksje u Cieszyńskich, pierwszy raz, mam nadzieję, że po tylu pozytywnych opiniach o nich się nie zawiodę
Pozdrawiam
Sywus na przegnanie chorobsk i wszelkich wirusow slonko WAM przesylam i trzymam kciuki...!!!!!
sciskm mocno!!!!!
Zdecydowanie słońca u nas jak na lekarstwo ale , że optymizm mnie nie opuszcza .... liczę na rekompensatę za straty zdrowotne w ferie .... zamówiłam dużo śniegu i dużo słońca ..... ściskam noworocznie
Fraszki popołudniu Anuś ,gdzieś tak pod wieczór bardziej.Życie rodzinne kwitnie,i nie wypada pod kompem siedzieć ani przy nim.
Miłego dnia wszystkim zaglądającym!Wiosenne kwiatki zostawiam....... wiośnie na zachętę!