Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ania i róże i cała reszta :)

Ania i róże i cała reszta :)

monteverde 00:19, 11 sty 2013

Aniu dla poprawy zdrówka Chopin

Rench 00:27, 11 sty 2013

To cudo to Chopin ? Ło matko,to ja takie mam mieć ?
gusiarz 08:23, 11 sty 2013

Aniu - pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieję, że z nowym rokiem lepiej u Ciebie będzie - zdrowotnie przede wszystkim Dziobki przesyłam
AniaDS 12:45, 20 sty 2013

Witam niedzielnie
Zatoki przeszły, nawet dość szybko, antybiotyk pomógł mi przy okazji na całe to moje ostatnie osłabienie organizmu. W końcu wróciłam do sił i nawet przemęczenie gdzieś sobie poszło. Jednak nie zawsze leczenie naturalne przynosi pożądane efekty, borykałam się z przeziębieniem od listopada i dopiero teraz, po lekach mi przeszło.
Niestety kłopoty idą parami, tydzień temu odeszła od nas bliska osoba, moja rodzina coraz szybciej się pomniejsza .
Przebolałam jako tako..

Wracając w końcu do tematu ogrodowego w ogrodzie jest biało, biało i jeszcze raz biało. Śniegu leży sporo, przynajmniej w tym roku moje róże mają pierzynkę chroniącą przed mrozem. Oby się pierzynka utrzymała jak najdłużej, to cięcie będzie ograniczone a kwitnienie bujniejsze .
Nie mam zdjęć, bo śniegu nie lubię fotografować , czekam na pierwsze wiosenne kwiatki..
Ale może coś innego w zbiorach poszukam, idę się zorientować co tam u was, co teraz na topie

Milka 13:54, 20 sty 2013

Rench napisał(a)
To cudo to Chopin ? Ło matko,to ja takie mam mieć ?

Reniu, kupuj, u mnie bujnęły na ponad 2 metry i jakie one wytrzymałe!
Milka 13:55, 20 sty 2013

Aniu, wyrazy współczucia i dobrze, że wzięłaś leki, bardzo długo cię to choróbsko trzymało.
Pozdrawiam i spokojnej niedzieli
Joaska 14:19, 20 sty 2013

Aniu pozdrawiam serdecznie,
dobrze, że doszłaś do siebie zdrowotnie.
Zbieraj siły na wionę
mira 14:21, 20 sty 2013

ja też chorowałam na przełomie roku i trwało to długo, ale czuję już powracjącą energię - to chyba wiosna się czai pod śniegiem - mignie się czas leci a ja stale ogladam obrazki z rózami i doczekac się nie mogę moich nowych - też tak masz ?
an_tre 14:27, 20 sty 2013

Aniu cieszę się, ze już zatokowe choróbsko minęło masz rację, jak człowiek zdrowy to zaraz inny humor i chęć do działania pozdrawiam niedzielnie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gardenarium 14:34, 20 sty 2013

Aniu, odetchnij po przeżyciach, Fajnie, że jesteś, wiosna idzie jednak.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies