Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

kasik778 22:15, 17 sty 2013

Ja też często zaglądam, choć nie zawsze mam czas, żeby coś napisać, ale jak moje dziecko ciągnie za rękę to zawsze wygrywa i mnie od kompa odciąga

Kwiatek dla ciebie

gierczusia 08:38, 18 sty 2013

Jak zwykle spóżniona serdecznie gratukuję kolejnej setki kfffiatucha zostawiam
gierczusia 08:53, 18 sty 2013

Domi napisał(a)
Papierem ściernym przyczepionym do packi do szlifowania gładzi gipsowych.
ja teź chylę czoła przed M szlifującym taras ... I chyba muszę mojego przydusić , żeby tez wyszlifował ... Choć wcale zadziorów nie ma i swobodnie chodzimy boso ...ale może wyszlifowane wygląda jeszcze piękniej ??? achhh...... Ale deski masz ryflowane ??? Czy gładkie ?.. Pozdrawiam ... Twój ogród nieodmiennie mnie zachwyca
Gabrysia_ 16:08, 18 sty 2013

Witaj Dominiko
Na forum jestem od niedawna i zwiedzam sobie te wszystkie piękne ogrody
Gratuluję narodzin córci,bedzie dorastała w cudownym ogrodzie!
Masz piekny ogród..
Tulipany cudowne...
Wszystko mi się u Ciebie podoba!
Bonsai super,ja mam zamiar kupić na frontową rabatę.
Jest nas już dużo Ślązaczek...fajne!
Pozdrawiam
Domi 06:13, 20 sty 2013

Syla, fajnie, że zaglądasz, chociaż nic się u mnie teraz nie dzieje.Nuda, totalna nuda.
Marzenko, ja też podziwiam M.z tym szlifowaniem,ale dzięki temu mogę śmigać po tarasie w rajstopkach 15 DEN i wracam do domu bez dziur.Sam sobie taki standard narzucił, a ja nie przeszkadzam
Gosiniaku, dziękuję i życzę tego samego
Justi, Enyo, Juziu, Zetko, Irenko, Urszullo, elizo3,Joasko, Lukasie, Bożenko,gierczusiu, Sebku, kasiku778 dziękuję za życzenia i to, że bywacie u mnie, choć wieje tu śniegiem i nudą.
Sebku, poszukam czegoś dla Ciebie
Gierczusiu, deski mamy ryflowane. Dziękuję za dobre słowo
Gabrysiu_,cieszę się, że się ujawniłaś, bo jestem przekonana, że jest nas mnóstwo. Jestem bardzo dumna, że tak Ci się u mnie podoba. Ściskam mocno!
Madzenka 11:19, 20 sty 2013

Domi, żeby Mowi nie było za dobrze śmigaj w 10 Den, musi podnosić standard
Czy pozwolisz się kopiowac w donicach przed domem? Donice będa gorsze i zamiast cisa bukszapan więc będzie jak na zdjęciach w gazetach: STYLOWO (Domi) i TANIEJ (Madżenka)

Tak mne tymi wielkimi donicami zaraziłaś, że skoro pierwotnie zamówionne donice rynny nie dotarły to będzie kopia Twoich
Domi 12:53, 20 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Domi, żeby Mowi nie było za dobrze śmigaj w 10 Den, musi podnosić standard
Czy pozwolisz się kopiowac w donicach przed domem? Donice będa gorsze i zamiast cisa bukszapan więc będzie jak na zdjęciach w gazetach: STYLOWO (Domi) i TANIEJ (Madżenka)

Tak mne tymi wielkimi donicami zaraziłaś, że skoro pierwotnie zamówionne donice rynny nie dotarły to będzie kopia Twoich

Masz rację Muszę wyśrubować standardy
Kopiuj co chcesz Marzenko. To, że podoba Ci się mój wybór bardzo mi schlebia. Taniej, nie oznacza mniej stylowo! A ja u Ciebie podejrzałam te wysokie płaskie donice i zastanawiam się czy nie kupić takiej jednej. Muszę poczytać o nich.
Domi 13:36, 20 sty 2013

Seba, trochę wiosny dla Ciebie...
Milka 13:37, 20 sty 2013

Dominiko, mam nadzieje na takie widoki tulipanowe u siebie, w końcu zrzynałam od najlepszych
AniaDS 13:42, 20 sty 2013

I ode mnie kwiatuch