dajana
13:12, 20 sty 2013

Małgosiu ja nie widziałam tam twojego pytania,,jak wiesz od ponad pół roku nie istnieją powiadomienia Nie miałam szansy nawet ujrzeć tego co napisałaś .Rzadko tam bywam a jeśli wchodzę to z sympatii do tych osób które bardzo polubiłam .Jeśli chodzi o symbol to nie ma żadnego ,pisze tylko Nardi. Być może gdzieś w papierach jest symbol ale musiałabym poszukać Kupowałam ją dosyć dawno i zabrałam do nowego domu ,tak ją lubię Pięć lat ma na pewno a wygląda jak nowa Mogę nawet 5 garnków zmieścić z tym ze dwa nie takie duże .Jeśli będę kupowała następną do kuchni na poddaszu też taką kupię Teraz mam dwie kuchnie a tą na poddaszu lubię najbardziej Tam zamierzam gotować a salonowa będzie zawsze czysta ha,ha.Jeśli znajdę to napiszę ci na priv .Proponuję ci nie patrzeć w lustro ale tylko dlatego abyś nie potęgowała swych negatywnych uczuć do siebie .Po zimie każdy ma więcej ciałka Przyjdzie wiosna i zgubisz nadmiar .Kijki dobra rzecz dla zdrowia i ciała ale dam ci radę której musisz się trzymać Śniadania zjadaj sama ,obiadem się podziel a kolację oddaj Po kilku dniach uznasz to za normalne .Jedz dużo warzyw i owoców pij wodę kiedy czujesz nadmierny głód No i słodycze wyrzuć ,zamień na żurawinę orzechy ,migdały suszone śliwki .Schudniesz na pewno.jeśli ci bardzo przeszkadza to co widzisz.Pokochaj się taką jaką jesteś a nad ciałkiem jedynie troszkę popracuj .a wiosną wszystko ci minie .Pozdrawiam cię serdecznie